עבור לתוכן

IRON BODY

Featured Replies

פורסם

מישהו שמע על זה? לפי מה שהבנתי, זה משפיע על העצבים והעצמות ובסופו של דבר מנטרל כאב.

האם ניתן לבצע זאת ללא פיקוח מקצועי?

פורסם

מישהו שמע על זה? לפי מה שהבנתי, זה משפיע על העצבים והעצמות ובסופו של דבר מנטרל כאב.

האם ניתן לבצע זאת ללא פיקוח מקצועי?

כן, אני מכיר את השיטה, יש איתה כמה בעיות..

1. זה כרוך בשנה + של כאבים פנומנלים

2. חייבים לעשות את זה בעזרת משגיח מקצועי

3. את כמות האנשים בארץ שיודעים לעשות את זה באופן אפקטיבי אפשר לספור על יד אחת

מסכנה, עזוב את זה, ואם אתה עדיין מתעניין אז נסה בפורום תפוז או בויקיפדיה

פורסם

נראה לי התבלבלת, זה Iron Shirt.

פורסם
  • מחבר

נראה לי התבלבלת, זה Iron Shirt.

חיפוש קצר אחר Iron Shirt הוביל אותי לתוצאות של איך לגהץ חולצה, לכן החלטתי שמדובר ב-IRON BODY.

פורסם

חיפוש Iron Shirt Wiki בגוגל היה מוביל אותך ישירות לכאן .

פורסם

בכל מקרה חולצת הברזל זה תהליך אורך שלוקח חודשים והיום אתה יכול לספור ביידיים את מאמני חולצת הברזל בעולם

פורסם

הגזמת. אומנם זוהי אומנות נדירה, אבל יש יותר מעשרה בעולם.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם ניתן להתאמן באופן עצמאי (כמובן עם עוד אדם), משום שאת העיקרון הבנתי.

עוד שאלה זה האם השיטה הזו מנטרלת עצבים חיוניים לגוף? (חוץ מעצבים שמעבירים כאב בשרירים)

לפי מה ששמעתי זה גם מחזק את העצמות, חודס אותם וגורם להם להיות יותר חזקות בעזרת כך שהגוף באופן תמידי מתקן אותם.

פורסם

אין לי ידע על זה, אבל אני מניח שיש בעיתיות בלהתאמן לבד.

פורסם

איך תתאמן לבד?

כל הקטע זה שיש לך מאמן שיודע מה הוא עושה, כמה זמן לוקח כל דבר, והכי חשוב, הוא זה שמכה אותך

פורסם

יש לך מושג איך מה שאמרת עכשיו נשמע?

פורסם

השאלה היא האם ניתן להתאמן באופן עצמאי (כמובן עם עוד אדם), משום שאת העיקרון הבנתי.

עוד שאלה זה האם השיטה הזו מנטרלת עצבים חיוניים לגוף? (חוץ מעצבים שמעבירים כאב בשרירים)

לפי מה ששמעתי זה גם מחזק את העצמות, חודס אותם וגורם להם להיות יותר חזקות בעזרת כך שהגוף באופן תמידי מתקן אותם.

ראיתי על זה פעם תוכנית.. לא שמעתי על ניטרול עצבים ודברים שכאלו, מאיפה הבאת את זה?

מה שכן- זה מחזק את העצמות. לא רק שהן נהיות דחוסות יותר, הן גם גדלות פיזית. לגבי איחוי עצמות, גם בן אדם שלא יתאמן בזה העצמות שלו יתאחו, אז זה לא העניין, כי הכל יחסי. אם יש לך עצם גדולה ודחוסה יותר, היא תתאחה מהר יותר- אבל זה לא אומר שהאיחוי המהיר יותר טוב מאיחוי של עצמם פחות דחוסה ופחות גדולה. זה כמו להגיד ששרירי הרגליים של בן אדם שמן חזקים יותר כי הם תומכים ביותר משקל. זה נכון באופן כללי, אבל המשפט הזה הוא יחסי- ומהבחינה הזו הוא אינו נכון, כי גם הרגליים של אדם רזה הן חזקות, ביחס למשקל שלו.

כשראיתי את התוכנית הזו, ממש אהבתי.. אבל זה לא יוצא דופן, אהבתי הרבה אמנויות לחימה (מי לא?).. אבל להכנס לכל התחום הזה נראה קצת לא קל.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, שמעתי שממכות חוזרות ונשנות על עצמות בכללי יכול להיות סיכון של היווצרות סרטן העצם. האם זה נכון?

פורסם

אתה מודע לכך שאתה שואל במקום הלא נכון. נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים