עבור לתוכן

הדבר הכי מגעיל

Featured Replies

פורסם

אני חייל שמשרת בבסיס צריפין. זה היה מוצ"ש האחרון שהחלטתי שאני לא מסוגל לסבול יותר את האוכל בבסיס וקפצתי לארומה שנמצא ליד ביה"ח אסף הרופא.

ישבתי שם וחיכיתי שההזמנה שלי תהיה מוכנה. ולפתע שמעתי רשרוש וראיתי ילד קטן מכוון עלי רובה צעצוע עם מבט של אושר מרוח על פניו. לקח לי עוד רגע לקלוט שאני על מדים וזה ילד ערבי "מתאמן" עלי. תחושת הגועל ממלאת אותי עד עכשיו...

פורסם

יהיה שמח

פורסם

אולי הוא סתם ראה את הרובה שלך ונדלק...

לא צריך לשפוט ישר

פורסם

וואו...אני בשוק!

תגיד לי, אתה אמיתי?

אחרי ש-3 פאקינג שנים, החיזבאללה ירה עלי, אחרי שניצלתי מאינספור מטעני צד בזמן פתיחות צירים, אחרי אינספור טילי נ"ט שנורו לעברי בזמן התבוססות במארבים, אחרי שחירבנתי בתוך שקית ניילון בתוך הקסדה (ואח"כ הייתי צריך לקחת את זה איתי ע"מ לא להשאיר עקבות), אחרי חברים טובים שאיבדתי, אחרי כל זה, חייל שמשרת בצריפין ואוכל צהריים בארומה מופתע שאיזה ילדון ערבי מכוון אליו רובה צעצוע?

תחושת הגועל ממלאת אותי.

פורסם

חחחחחח שמע

להגיד לך הייתי דופק כדור בבן זונה אני לא יגיד כי הוא לא שווה מאסר על רצח

אבל כאפה בפנים הייתי נותן לבן זונה המחבל הקטן הזה

פורסם

וואו...אני בשוק!

תגיד לי, אתה אמיתי?

אחרי ש-3 פאקינג שנים, החיזבאללה ירה עלי, אחרי שניצלתי מאינספור מטעני צד בזמן פתיחות צירים, אחרי אינספור טילי נ"ט שנורו לעברי בזמן התבוססות במארבים, אחרי שחירבנתי בתוך שקית ניילון בתוך הקסדה (ואח"כ הייתי צריך לקחת את זה איתי ע"מ לא להשאיר עקבות), אחרי חברים טובים שאיבדתי, אחרי כל זה, חייל שמשרת בצריפין ואוכל צהריים בארומה מופתע שאיזה ילדון ערבי מכוון אליו רובה צעצוע?

תחושת הגועל ממלאת אותי.

:xyxthumbs:

פורסם

וואו...אני בשוק!

תגיד לי, אתה אמיתי?

תחושת הגועל ממלאת אותי.

כל מילה נוספת מיותרת.

-

תראד מטופש, אינפנטילי וחסר פואנטה, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים