עבור לתוכן

בעיה| CD חיצוני - חייב לרסט כל פעם את המחשב כדי שיזהה את הכונן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי נייד קטן של לנובו ללא כונן אופטי ,

הכונן האופטי שלי הוא צורב DVD דק של optiarc (סוני למי שלא יודע) ו CASE שהופך אותו ל USB.

הבעיה שלי היא שאם אני מחבר את הדיסק ואז כשאני מסיים להשתמש בו אני מסיר אותו ב safly remove (גם אם לא) , עד שאני לא אעשה ריסטרט ווינדוס לא יוכל להשתמש בכונן שוב ,

כאשר אני נכנס ל device manager אני רואה שווינדוס זיהה שהכונן מחובר , אולם הוא עושה ליד הכונן סימן של תקלה וכשאני נכנס למאפיינים זה מה שרשום :

Windows cannot load the device driver for this hardware because a previous instance of the device driver is still in memory. (Code 38)

You need to restart your computer before the changes you made to this device will take effect.

Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available.

בקיצור , אחד המעצבנים.

מישהו יודע כיצד לתקן בעיה זו מבלי להצטרך לעשות כל פעם ריסטרט?

תודה רבה על העזרה , אני מקווה שתוכלו לעזור

אגב , זה לא קשור לכונן האופטי עצמו כי אותה בעיה היתה קיימת גם עם הכונן הקודם שלי של חברת פיליפס.

פורסם

אמממ, למה אתה צריך להשתמש בהסרה בטוחה?

ברגע שאתה מוציא את הדיסק מהכונן אין יותר שום צורך בהסרה בטוחה.

פורסם
  • מחבר

מה זה חשוב?

עדיין אם אני פעם אחת מוציא את הכונן אני לא יכול יותר להשתמש בו בלי לעשות ריסטרט... זו הבעיה שלי

פורסם

זאת כנראה בעיה בדרייבר של לנובו.

תבדוק באתר שלהם אם יש דרייבר חדש יותר ובכל מקרה אני מציע שתיצור קשר עם התמיכה הטכנית שלהם.

פורסם
  • מחבר

של לנובו דווקא?

זו לא בעיה בווינדוס ויסטה?

פורסם

rotman תעדכן את הכותרת כדי שתשקף את מהות הדיון אחרת הדיון ינעל.

פורסם
  • מחבר

עודכן ,

האם יש פה למישהו כונן אופטי חיצוני ב WIN VISTA?

מישהו מכיר את הבעיה שיש לי?

פורסם
  • מחבר

תראה אם זה עוזר לך ותעדכן

http://support.microsoft.com/kb/310123

הפתרון שנתת לי הוא עבור XP , בויסטה אין אפשרות להתחיל trouble shooting במאפיינים הכלליים של ההתקן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים