פורסם 2003 ביוני 1622 שנים בעיקרון REV2.0 זה אומר שזה לוח שונה לגמרי, אם מביאים לך 1, כאשר הבטיחו 2 אתה רשאי לבקש את כספך חזרה ולעבור לאביט ( : : : : :) ... זה שהיו לך מוצרים ולא היו בעיות, זה לא אומר שהחברה היא הכי טובה בעולם (אני לא דוגמה אהממ : : :). בוא נגיד שהאמינות והאיכות לא הולכים לפני אסוס - זה רק מותג, מותג יקר שייתן לך פחות ביותר. תחדדש.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר עוד דבר קטןכשאני קונה את הלוח אני יכול להגיד להם שאני רוצה עם REV 2 והם ידעו מה זה?או שאני צריך להסתמך על מזל? :-\אתם בבקשה יכולים לענות על השאלה הזאת?זה ממש חשבו ליתודה!
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים ענו לך על השאלה כבר ולא רק אני, כמו שאמרתי הם כן יודעים מה זה REV2 ואתה יכול בפרוש לדרוש מהם אותו והם צריכים לבדוק לך אצל היבואן מה יש לו.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אתם בבקשה יכולים לענות על השאלה הזאת?זה ממש חשבו ליתודה!בטח שהם ידעו אתה רק צריך לציין להם את זה
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים הלוח של אסוס הוא אוברקלוקר לא רע, אפילו ה 1.0X שלהם לרוב בסדר (יש לי 1.04 ואין שום בעיה לעבור את ה 200).אבל עשה לעצמך טובה ובקש את ה 2.00
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אחי זה הלוח אם שאתה מתכוון Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard זה לוח מצויין והוא עולה 912 ש"ח וכמובן הלוח הזה מצויין ל- OC...
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר הוא מצויין ל- OC מפני שהלוח כבר בא עם תמיכה של באס 400ואני לא צריך לעשות שום OC בעקרון
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים על הנייר הלוח מעולה אבל לא תמיד מצליחים להגיע איתו רחוק כמו שמצפים אם אתה לא הולך לעשות OC ואין לך בעיות עם המחיר לך עליו אבל אם אתה רוצה לעשות OC ורוצה מחיר יותר נמוך אל תלך עליו תלך על האביט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.