פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים יש למיקרוסופט משהו בעל עיקרון דומה, שגם שם היד מונחת בצורה של "על הצד".עלה לי לפני כחצי שנה 400 ש"ח אם אני לא טועה, הנחתי את היד, נראה מדהים המפרק לא מתעייף ולא כלום.אבל ברגע שהזזתי אותו קצת גיליתי עד כמה הדבר הזה נוח בתור משענת ליד ותו לא. באותו היום החזרתי לחנות
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר יש למיקרוסופט משהו בעל עיקרון דומה, שגם שם היד מונחת בצורה של "על הצד".עלה לי לפני כחצי שנה 400 ש"ח אם אני לא טועה, הנחתי את היד, נראה מדהים המפרק לא מתעייף ולא כלום.אבל ברגע שהזזתי אותו קצת גיליתי עד כמה הדבר הזה נוח בתור משענת ליד ותו לא. באותו היום החזרתי לחנותמה הדגם?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6044&perur=2&t=9&c=201גם נראה מדהים, נוח בטרוף שמניחים עליו את היד אבל בעבודה הוא על הפנים
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר קרוב אבל לא זהה ובמוצרים ארגונומיים כל שינוי במעלה בזווית יכול להתבטא בעולם ומלואו. לא הייתי שולל בלי להתנסות או לקרוא כמה ביקורות רק שכרגע נראה לי שזה מוצר CONCEPT בלבד וחבל.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אתם יכול להשתמש בכרית כעכבר, זה לא אומר שהיא טובה, WTF? זה כמו לקחת כל חפץ, לעשות ממנו עכבר, להגיד זה נוח, עכשיו איך תעבדו עם זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.