פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אני מעוניין לקנות את הגוף-קירור הזה, מכיוון שאני תקוע עם המאוורר המקורי (יש לי AMD Athlon XP 1900+) ועל 53 מעלות במנוחה.. :\לפי הבנתי, זהו הגוף-קירור המשתלם ביותר.שאלה 1: האם הוא מתאים לOC?שאלה 2: כמה מעלות יהיה לי בערך במנוחה?שאלה 3: יש גוף קירור (באותו טווח-מחירים) שנותן ביצועים יותר טובים/יותר משתלם?
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים הכל תלוי בטמפ', שתלויות בטמפ' המארז, שתליות בטמפ' החדר, ש.......... בעיקרון סינק טוב עם ביצועים טובים+, לא הייתי ממליץ אותה לאוברקלוקר "כבד-", אך ממילא אני לא חושב שתגיע רחוק עד כדי כך שתצטרך קירור יותר קיצוני
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים 1) כן. אני בOC ל-2400+ מ-1700+ ועומד על 38 מעלות במאמץ.2) אני מעריך שבערך 38-40 כי יש לך פלומינו.3) עד כמה שאני יודע - לא.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים 1. הוא מתאים לOC כי קודם כל הוא לא ג'נרי2. מה הטמפרטורת המארז שלך?3. הוולקנו9קודם עד לאיזה OC הגעת עם הקירור הנוכחי? מה הסטפינג שיש לך במעבד?הסיכויים שתעבור את ה1900mhz רק אם תרד מה 37מעלות אז ככה שאין פוטנציאל גבוהה לOC.. (ראה הערות שלי הOCDB עם ה1900+ שלי)
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים 1. הוא מתאים לOC כי קודם כל הוא לא ג'נריאחי, עם כל הכבוד לא נראה לי שהתשובה לרמה שלך, כי אין כזה דבר מתאים ל-OC, בגלל שמאוורר שמתאים ל-OC הוא מאוורר שמסוגל להוריד את הטמפרטורה לטמפרטורה נמוכה וזה יכול להיות כל מאוורר אפילו ג'נרי, הכל תלוי במה ש-irroneddie אמר..
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר למען האמת, יש לי ליבה בדיוק כמו שלך, AGNGA, האם היא מתאימה לOC?אה, וד"א, איך בדיוק אני יכול למדוד את טמפ' המארז שלי?
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים למען האמת, יש לי ליבה בדיוק כמו שלך, AGNGA, האם היא מתאימה לOC?אה, וד"א, איך בדיוק אני יכול למדוד את טמפ' המארז שלי?יש לך AGNGA?!? :ylsuper: הוא הסטפינג הכי טוב לOC לסדרה היוצאת דופן ה1900+ (כי אצל כל הסידרות הכי טוב הAGOIA)אתה יכול להגיד את טמפרטורת הצ'יפסט שלך...ואז אני יתאים לך גוף קירוראולי לא ניסחתי את עצמי טוב בקשר לגוף קירור :-X
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר תראה בעצמך (המשחה הטרמית שאני משתמש בה היא Nanotherm Blue II)ד"א, שווה להחליף ל-Arctic Silver III, יש הבדל מהותי בביצועים?
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים יהיה הבדל של איזה מעלה עד שתיים אך תמרח את הAS3 כמו שצריך כי אתה לא רוצה שהוא ינזל לך על מעבד ויגרום לקצר..
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אני הזמנתי את המאוורר הזה היום מפי סי הרדוור.לפי הביקורות אצל הדובים הונטק הזה ממש שווה קניה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.