עבור לתוכן

E6400+7600GT+2GB RAM: מה לשדרג בשביל משחקים?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600gt של אסוס ו2 ג'יגה זיכרון מכיוון שהמשחקים לא עולים חלק ואפשר לשחק ברזולציה נמוכה רק רציתי לדעת אם אני יחליף כרטיס מסך אז זה ישפר את הביצועים או שצריך גם מעבד חדש?

כרגע אני חיל ואין לי הרבה כסף אז אני צריך לדעת אם לחסוך למחשב חדש או שאפשר יהיה לשפר רק בכרטיס מסך ולחסוך כסף למעבד

פורסם

מה התקציב שלך.. בכל מקרה המעבד סבבה. הוא יחזיק כרטיסים בסגנון של 9800GT/X ו hd4850

פורסם

המעבד לא רק סבבה אלא סופר סבבה. כשהוא יפסיק להיות כזה סבבה אוברקלוק קטן יכול לסדר אותו בקלות רבה לרמתם של מעבדים נוכחיים ואף מעל.

בכל אופן מה שמונע ממך משחקים ברמה גבוהה זה מן הסתם הכ.מסך שנחשב לחלש יחסית.

9800GT עולה כ-630 ש"ח ויהיה חזק ומשתלם. השאלה איזה ספק כוח יש ברשותך

פורסם
  • מחבר

מה שבא מהמארז קניתי לפני שנתיםם בערך אז צריך להיות חלש יחסית ובערך לכרטיס מסך אני מוכן להשקיע 700 רק אם הוא יתן לי ביצועים טובים לטווח ארוך כעקרון למשחק דיאבלו 3 איזה כרטיסים אתה ממלצים או שזה כבר לפורום אחר?

פורסם

נו ומה הגיע עם מארז?

פורסם
  • מחבר

500W עכשיו בדקתי

פורסם

אחלה רק צריכים דגם.

איזה מאר זה, איזה ספק בדיוק מדובר

פורסם
  • מחבר

CASE MIDI ATX HJA-7610 500W MAX, 24pin

פורסם

יפה, ג'נרי ומעפאן לחלוטין.

לפני שאתה שוקל בכלל להחליף כ.מסך - תעיף את המארז והספק הללו (או לפחות את הספק).

פורסם
  • מחבר

אני יחליף רק את הספק אני לא יודע איך לחבר את כל החומרה למארז אחר ואיזה מארז בזול אתה מציע לקחת שיפעל למשל את 9800 למשל כאילו תרשום לי בבקשה מה המינימום של הW וה pin[br]פורסם בתאריך: 7.10.2008 בשעה 13:12:52

ספק*
פורסם
  • מחבר

אחלה אחי עזרתה לי מאוד תודה רבה אני יקח את ספק אני יקנה מksp והכרטיס מסך אני יזמין מאמריקה נימאס לי מהמחירים של הארץ

פורסם

תזמין מהיכן שתרצה, קח בחשבון שמחו"ל יש את עניין המשלוח ואת העובדה שאין לך אחריות, בכלל. אפילו לא יום אחד.

בכל אופן ל-Ksp עד כמה שידוע לי אין את הספק או המארז הללו. ספקים טובים במחירים בינוניים אין להם גם כן

פורסם
  • מחבר

לא יודע אבל זה שליש מחיר בגלל זה אני רוצה להזמין מחול

פורסם

תזמין מהיכן שתרצה, אני התקמדתי בעניין הספק והמארז.

סתם שתדע הכרטיסי מסך הללו עולים בסביבות ה-115$ בחו"ל. שזה 410 ש"ח. להוציא עוד 150 ש"ח בישביל כביכול משלוח לארץ ושלוש שנים אחריות לי נראה כמו מעט כסף - אבל תחליט אתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים