עבור לתוכן

לאא אני חושב שרדאון 9700 פרו שלי הרוס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה לך שהם יחברו לי את זה בתמורת 100 שקל נגיד???

• תגובות 59
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם היתי במקומך , קודם כל היתי מנסה ללכת ולממש את האחריות.

ואם זה לא עובד , הרי כבר אין לך מה להפסיד , היתי מנסה להלחים חזרה את הקבל .

אם אתה יודע להלחים בזהירות אם הרבה (יחסית) בדיל אולי תצליח לייצור מגע בין הרגל השבורה בתוך הקבל לחיבור שלו ללוח.

פורסם

נראה לך שהם יחברו לי את זה בתמורת 100 שקל נגיד???

זה סה"כ להלחים את החלק חזרה - זה עדיין לא ניתוח לב פתוח.

גם אם ידרשו תשלום - אני מאמין שהוא יהיה סמלי ביותר.

יש לך גם אופציה לדחוף את החלקיק "כאילו" הוא מחובר ופשוט לתת להם את זה ולנצל את האחריות...

לך לחנות ותעשה ככה:

:nixweiss: "לא עובד"

פורסם
  • מחבר

חחח זה בדיוק מה שאני אעשה, אבל אפילו אמא שלי שהיא לא מבינה בזה אומרת ובצדק שזה הם תוך 5 שניות מלחימים את זה וגומרים עניין!!

וזה נכון! זה לא לוקח להם עם כל המכשירים חצי שנייה לסדרר את זה. אז למה שהם לא יסדרו?

פורסם

תעיף את הקוביה עם פלייר ותלך לקבל את האחריות שלך..

פורסם
  • מחבר

אבל אם הם יבדקו את זה במעבדה ,הם לא יראו שאין פתאום קובייה ואז הם לא ירצו להחליף לי???

פורסם

חחח זה בדיוק מה שאני אעשה, אבל אפילו אמא שלי שהיא לא מבינה בזה אומרת ובצדק שזה הם תוך 5 שניות מלחימים את זה וגומרים עניין!!

וזה נכון! זה לא לוקח להם עם כל המכשירים חצי שנייה לסדרר את זה. אז למה שהם לא יסדרו?

אחי, מניסיון שלי, אם יש לך אחריות, תנצל אותה עד הסוף, אל תנסה לסדר דברים שאתה לא מוסמך אליהם לבד. תן את הכרטיס לחנות שממנה קנית, ואו שהם ישלחו לחברה/ליבואן או שהם יסדרו לך בעצמם. אבל יש לך אחריות תנצל אותה וזהו ואז הכל יהיה בסדר. ;)

פורסם

אתה לא חושב שהם קוראים את הת'רד הזה?

פורסם

לא כל החנויות מסתכלות בפורום הזה {אולי PCH זיגזאג וסימפלטק}, אבל מה זה יעזור להן, הן לא יכולות להוכיח שזה הוא...

פורסם

שיקראו!

זה עדיין לא אומר שתמורת כסף הם לא יתקנו.

תביא להם איזה 50 שקל ותוך דקה ילחימו לך את הקובייה הזאת חזרה.

זה לא כזה סיפור, נכון?

פורסם
  • מחבר

אני ממש מקווה שאתה צודק!!

אבל אני רק מקווה שאם הם לא יכולים להלחים את זה(ואין לי מושג למה שלא) הם לא ירצו להחליף לי את הכרטיס!

פורסם

איפה קניתה את הכרטיס? (חנות)

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להגיד מהסיבה שהם אולי רואים את הת'ארד הזה...

אני אשלח לך הודעה פרטית

פורסם

אם תגיד לי זה יעזור כי בחיים שלי החלפתי חלקים בכמה חנויות.

אבל שמע, גם אם רואים את התרד זה לא אומר שלא יסכימו לתקן לך את הכרטיס תמורת כסף, זאת העבודה שלהם בעצם.

פורסם
  • מחבר

שלחתי לך הודעה פרטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים