עבור לתוכן

לאא אני חושב שרדאון 9700 פרו שלי הרוס

Featured Replies

פורסם

תלך לחנות שממנה קנית את הכרטיס. תגיד שיום אחד הוא הפסיק להריץ משחקים. 90 אחוז שהם לא ישימו לב לפגם ויחליפו לך את הכרטיס.

• תגובות 59
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלך לחנות שממנה קנית את הכרטיס. תגיד שיום אחד הוא הפסיק להריץ משחקים. 90 אחוז שהם לא ישימו לב לפגם ויחליפו לך את הכרטיס.

זה גם מה שאני אמרתי, אבל זה די טעות להגיד שפתאום, כי הם יכולים להתסכל טוב על הכרטיס, הכי טוב שיגיד

שזה תמיד היה לו ככה אבל רק עכשיו הוא התחיל לשחק משחקים והוא עשה בדיקה בעוד מחשבים ובכולם היה אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאני אמרתי, אבל זה די טעות להגיד שפתאום, כי הם יכולים להתסכל טוב על הכרטיס, הכי טוב שיגיד

שזה תמיד היה לו ככה אבל רק עכשיו הוא התחיל לשחק משחקים והוא עשה בדיקה בעוד מחשבים ובכולם היה אותו דבר.

זה בדיוק מה שחשבתי להגיד!! אבל צילצלתי ושאלתי (בפנדס) והם אמרו לי לפנות לאחריות בנתניה,לא עדיף באמת לפנות לשם??

אגב זה מה שקרה:

נראה לכם שיתקנו??

פורסם

כל הקובייה זזה לך? ותעלה תמונה יותר קרובה.

פורסם
  • מחבר

לא כל הקובייה זזה ,רק החתיכת מתכת שהקובייה מחוברת בצד אחת של הכרטיס ,נקרעה.

והנה כמה שיותר קרוב:

פורסם
  • מחבר

עוד תמונה 1:

פורסם

אחי, לפי דעתי אתה יכול לתקן את זה לבד כי אתה רק צריך שיהיה מגע.

פשוט תנסה עם נייר דבק אחרי שהצמדת למקום הנכון את הקוביה,תבדוק שזה עובד

ואח"כ עם דבק 3 שניות.

פורסם
  • מחבר

אולי אתה צודק,אבל אם אני אנסה משהו כזה וזה יהרוס עוד משהו או שאני לא אצליח,אני גם לא אוכל להחליף אותו... :'(

פורסם

למה? פשוט תעלים את הראיות שהדבקת,ואפילו תתלוש את כל הקוביה! העיקר שיראה נקי. גם ככה בחנות הם בקושי יבדילו בין הכרטיס

לבין קופסת נעליים.

פורסם
  • מחבר

חחחח ,תודה אבל עזוב אני לא מתכוון לעשות עוד נסיונות עם זה!

פורסם

תקנה חדש

פורסם

הנה עוד אחד מסביון...

פורסם

בצחוק.

אני לא מבין למה עשיתה את זה.

אבל אני במקומך הייתי תולש את החלק, יש סיכוי שבמעבדה היו מגלים את זה אבל לא בטוח שיבדקו ואם לא יבדקו אז כמעט בטוח שיחליפו אותו.

לפני ככמה זמן קניתה אותו?

פורסם
  • מחבר

מצטער זה פשוט עיצבן אותי. קניתי אותו לפני חודש וחצי בערך...

פורסם

תגיד שככה קיבלתה את זה.

או שתשלם קצת כסף ויחברו לך את החלק חזרה במעבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים