עבור לתוכן

MCDST טכנאי מוסמך מיקרוספט שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

הציעו לי ללמוד את זה בספיר ואמרו לי שזה מקצוע טוב מאוד ובעל ביקוש גדול

השאלה שלי אם זה נכון?

6 חודשיי לימוד ג' ו שישי 4 שעות כל שיעור סכום 5500

ללכת על זה? מישהו ניסה את זה?

פורסם

די חסר תועלת :nixweiss:

פורסם

אין תחליף לניסיון. התעודה חסרת תועלת בשוק הישראלי.

פורסם

לך על MCSE, אומנם יותר יקר אבל יפתח בפניך אפשרויות רבות יותר. בפועל הניסיון הוא המכריע אבל ניתן להשתלב בחברות גדולות בתפקידי HELP DESK ומשם להתקדם אם אתה טוב.

פורסם
  • מחבר

תראו יש לי ניסיון בתחום והרבה ניסיון אבל אני מחפש דרך להכנס אל העולם הזה ואני יודע שמה שיעזור לי זה תעודה

כלשהי

יש לכם עצות מה אני כן יכול ללמוד או לעשות?

פורסם

תראו יש לי ניסיון בתחום והרבה ניסיון אבל אני מחפש דרך להכנס אל העולם הזה ואני יודע שמה שיעזור לי זה תעודה

כלשהי

יש לכם עצות מה אני כן יכול ללמוד או לעשות?

עבדתי כטכנאי כבר ב 2 מקומות שונים (חנויות שרוב הסיכויים שאתה מכיר)

יש לי MCDST, בחיים לא שאלו אותי בכלל אם יש לי תעודה כלשהי, זה שווה לתחת פה בארץ.

מה שבקשו ממני זה "קח מחשב, תרכיב"

רוצים לראות כמה נסיון צברת ועד כמה אתה מקצועי, לאף אחד לא איכפת מתעודה כזו או אחרת- אלא אם מדורב על MCSE ומוקדי הלפדסק וכו'.

פורסם

MCSE חסר תועלת בדיוק כמו MCDST, הקורסים האלה הם בזבוז כסף איום לדעתי,

אני בזמנו התקבלתי לעבוד כטכנאי מחשבים במעבדה של חנות גדולה ומוכרת עם 0 נסיון ושום תעודה, רק על סמך ידע שצברתי לבד והפגנתי בראיון וכו'

לחלק מהטכנאים שם היה MCSE או "תעודה" אחרת ולחלק לא, וכולם היו בדיוק באותה נקודה. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חבר'ה...

הארתם את עייני ,החלטתי שזה סתם תעודה. אוליי באמת אנסה להפגין את הידע בראיון.

מודה לכולכם עזרתם מאוד...

שנה טובה וגמר חטימה טובה לכם ולכל ישראל :hi:

פורסם

הסמכת MCSE לא נועדה כדי לעבוד בחנויות ולהרכיב מחשבים ללקוחות. זו תעודה שמאפשרת להתקבל לחברות הייטק, אמנם לתפקידים זוטרים של הלפ-דסק או סיסטם זוטר, אבל זה עדיין שלוש רמות מעל חנויות מחשבים מכל בחינה.

פורסם

הכרתי מספר אנשים עם תעודת MCSE שלא ידעו להבדיל בין כרטיס מסך לכרטיס TV.

אכן לא מיועד לעבוד במעבדת מחשבים.

פורסם

מי שמסיים MCSE לא צריך להבבין בחומרה למרות שזה רצוי

פורסם

לפי ההודעה שלך אני מניח שאתה יודע להבדיל בין כרטיס מסך לכרטיס TV. מצוין. עכשיו בבקשה בוא תתקין לי פה שרת Exchange.

פורסם

נו באמת, מה שכתבתי היה בשביל לחזק את ההודעה שלך.

אתה סתם נטפל למשמעויות דקות שאפילו לא חשבתי עליהן (ואגב, כל עוד זה בתשלום אני מוכן להגיע ולעשות את העבודה).

פורסם

אז אולי לא הבנת את ההודעה שלי, כי אני התכוונתי שהסמכת MCSE נותנת כלים וידע שהם הרבה מעבר למה שדרוש לעבודה בחנויות מחשבים, ושאנשים עם MCSE שעובדים במקומות כאלו פשוט מתבזבזים.

בכל אופן, אני ראיתי נימה של זלזול בהודעה שלך.

ואני לא נטפל למשמעויות דקות, MCSE לחלוטין לא קשור לחומרה, אין סיבה שמישהו עם הסמכה כזאת (ובלי ידע נוסף) ידע להבדיל בין כרטיס מסך לכרטיס TV. מצד שני, הוא כן יידע לעשות הרבה דברים שאתה לא יודע, למרות שאתה כן יודע להבדיל בין כרטיס מסך לכרטיס TV...

פורסם

אבל זה בדיוק מה שהוא אמר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים