עבור לתוכן

איפה אתם ממליצים לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני גר קרוב לירושלים ורציתי לדעת איפה אתם ממליצים לי לקנות..הבנתי ש ksp לא טוב בגלל חלקים משומשים ושירות גרוע אז איפה אתם מליצים מקום טוב עם אחריות ומחירים ושירות איכותי?

פורסם

בהנחה שאתה רוצה חנות שקרובה אלייך אז P-see

בהנחה שלא אכפת לך להזמין מרחוק אז יש הרבה חנויות טובות Foxpc/tms/iqpc/skypc ןכן'

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזו בעיה לקנות מחנות רחוקה..אם יש בעיה זה סיפור לקחת את המחשב וכו' אני צודק?

פורסם

אל תשאל אותי. לי זה לא סיפור ליסוע לת"א למשל (אני מהקריות) אבל לאחר אולי זה כן יהיה סיפור.

עשה מה שטוב לך ובהתאם לרצון ולצרכים שלך

פורסם

אם כבר שמת כמה אלפים על מחשב אתה יכול להוסיף עוד 50 ש"ח למשלוח עד הבית. זו ממש לא בעיה.

פורסם

הוא התכוון מה יעשה במידה ואחרי שהמחשב מגיע הביתה יש תקלה כזו או אחרת

פורסם

ממליץ לך מפנדס, אני יודע שהם לא בירושלים, אבל הם מומחים בתחום וגם זולים מאוד.

title.gif

פורסם

הם לא מאוד זולים ואין סיבה ממשית להעדיף אותם על פני שאר החנויות.

לדעתי בכל אופן P-see אמורה להיות אחלה חנות ואם היא בירושליים שווה לו לקנות משם.

פורסם

אני גר קרוב לירושלים ורציתי לדעת איפה אתם ממליצים לי לקנות..הבנתי ש ksp לא טוב בגלל חלקים משומשים ושירות גרוע אז איפה אתם מליצים מקום טוב עם אחריות ומחירים ושירות איכותי?

קניתי מ-KSP כמה פעמים, פעם אחד קבלתי ספק-כוח תקול והם החליפו לי אותו בלי שאלות בכלל.

חלקים במלאי, זמינות ומחיר הם כתובת לא רעה בכלל.

אגב, הנסיון שלי עם סניף ת"א היה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

urib אתה ממליץ לי על ksp בכל זאת? האמת שיש לי חבר שעובד איתם והוא אומר שיש לו קשר עם אנשים שם ואם יש בעיה הוא יסדר בלי בעיה אבל שמעתי שיש עם ksp בעיות שהחלקים שלהם משומשים או משהו כמו אייבורי..מה אתה אומר אני יכול בלב שקט לקנות שם? וחוץ מזה אני רוצה להבין משהו..מה הקטע שאם אתה קונה באשראי הם לוקחים עוד 3 אחוז? גם אם אני קונה בקרדיט? הרי אם אני קונה קרדיט יש לי גם את הריבית של חברת האשראי והחנות מקבלת את הכסף בפעם אחת אז מה הקטע שלהם לקחת עוד 3 אחוז? יש חנות טובה שאין לה את הקטע המרגיז הזה? זה סתם שוד לאור יום...

פורסם

פנדס וKSP מזעזעים.

פורסם

urib אתה ממליץ לי על ksp בכל זאת? האמת שיש לי חבר שעובד איתם והוא אומר שיש לו קשר עם אנשים שם ואם יש בעיה הוא יסדר בלי בעיה אבל שמעתי שיש עם ksp בעיות שהחלקים שלהם משומשים או משהו כמו אייבורי..מה אתה אומר אני יכול בלב שקט לקנות שם? וחוץ מזה אני רוצה להבין משהו..מה הקטע שאם אתה קונה באשראי הם לוקחים עוד 3 אחוז? גם אם אני קונה בקרדיט? הרי אם אני קונה קרדיט יש לי גם את הריבית של חברת האשראי והחנות מקבלת את הכסף בפעם אחת אז מה הקטע שלהם לקחת עוד 3 אחוז? יש חנות טובה שאין לה את הקטע המרגיז הזה? זה סתם שוד לאור יום...

אף פעם לא היו לי בעיות איתם, אבל אני קניתי חלקים בעיקר ככה שאין לי נסיון איתם עם מחשב חדש.

לגבי המחיר אין לי מושג כי קניתי מהם במזומן.

פורסם

פנדס וKSP מזעזעים.

אתה יכול בבקשה לפרט למה לא פנדס?

(או בה"פ)

אני מתכנן לקנות אצלם את המחשב שלי.

תודה

פורסם

אני קניתי אצלם מספר פעמים.

תמיד הם היו מצויינים.

שם בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים