פורסם 2003 ביוני 1522 שנים שמתי במחשב שלי עוד מאווררים וקיררתי אותו, ועכשיו אני רוצה להעלות את המהירות שלו, איך אני עושה את זה??? ??? ???
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים ערוך את הכותרת שלך. היא לא מספיק עניינית.ולנושא, קרא קודם את מדריך ה-OC (א' ו-ב') באתר.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים שמתי במחשב שלי עוד מאווררים וקיררתי אותו, ועכשיו אני רוצה להעלות את המהירות שלו, איך אני עושה את זה???על ידי שינוי הכותרת למשהו שניתן להבין מה אתה רוצה לשאול.ואחרי זה יש מדריך באתר .!
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים נתחיל בזה: ערוך את הכותרת שלך. היא לא מספיק עניינית. ולנושא, קרא קודם את מדריך ה-OC (א' ו-ב') באתר.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אכן תשנה את הכותרת למשהו כזה "עזרה באובר קלוק" וזה אחרי שקראת את המדריך חלק א'.ו... אולי אני ינסה לעזור לך אם תפרט יותר על החלקים של המחשב שלך כדי שאני יוכל לכוון אותך..
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר לא, בלי קשר למעבד וללוח אם שליאני שואל בכלליות, אם מעלים את המהירות דרך הביוס, דרך תוכנה או דרך הג'מפרים בלוח אם??
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים פעם שנייה שאתה מגיב פה ומתעלם מהבקשות לערוך את הכותרת.אז.. פעם אחרונה שמבקשים. שנה את הכותרת. ולא, הת'רד יינעל.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים :AR15: :AR15: אולי במקום להתעסק בדברים לא חשובים כמו " תערוך את הכותרת שלך" וכו תענו לבנאדם על השאלה וייטב לכולנו בלי הילדותיות שמאפיינת את צוות האתר הזה " אני אנעל את הת'רד"..... וואו אתה גבר !!! המשאית עם המדליות בדרך. באהבה.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מה כל כך קשה לכתוב את השאלה בנושאככה סתם אנשים נכנסים לתראד בלי לדעת על מה הוא מדבר ומבזבזים את הזמן שלהםיש היגיון מאחורי כותרת ענייניתוענו לו על השאלה
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר אני לא כל כך מבין מה זה משנה אבל שיניתי את הכותרת ועכשיו לשאלה...: איך מעלים את המהירות?? דרך הביוס, דרך תוכנה או דרך הג'מפרים בלוח אם?? ואני מאוד מאוד מקווה שמישהו יענה לי... כי התשובה היא רק 2 מילים...
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אני לא רוצה להיות ילד קטן אבל אתה יכול לקצץ מהכותרת כמה סימני שאלה, ועכשיו לנושא: בלוחות החדשים עושים OC דרך הביוס ואפשר גם דרך תוכנה אך זה פחות מומלץ כי אם ה-OC נכשל לא תוכל לחזור לווינדווס כדי לבטל אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.