פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כשאני מנסה לשחזר מערכת, בסוף התהליך אני מקבל הודעה שהשיחזור נכשל. האפשרות היחידה לשחזר היא רק במצב בטוח אבל אח"כ לא ניתן לבטל את השיחזור במידת הצורך כי בכלל לא ניתן ליצור נקודת שיחזור במצב בטוח ולכן אני צריך ליצור נקודה בצורה ידנית ואח"כ לעבור למצב בטוח ולשחזר. בקיצור: מה עושים כדי שהשיחזור יעבוד בצורה סדירה? (XP Pro SP2) תודה רבה.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים למעשה אפילו מיקרוסופט אמרו בשלב כלשהו שהם ממליצים לא להשתמש בשחזור מערכת ב WINDOWS XP
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מה קורה לפני שהוא אומר שהוא לא מצליח?המחשב נופל או משהו ?או שפשוט הוא מראה שנתן שיחזור אבל הוא לא הוצלחכמוכן איזה קבצים לא שוחזרו ?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר השחזור נראה רגיל רק שהוא מסתיים יותר מהר מהרגיל אבל זה לא משהו שבולט לעיין ובסוף במקום שיהיה כתוב שהשיחזור הושלם, כתוב שהוא נכשל. אין קבצים ספציפיים שנכשלו. תודה רבה.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אז אם אין קבבצים ספציפיים שנכשלוהוא למעשה הצליחשאתה עושה את השחזור הוא משחזק מה שביקשת ומה שרצית או שהוא חוזר לנקודת ההתחלה .?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים בדרך כלל עושים שחזור מערכת ממצב בטוח בגלל שהסיבה העיקרית לשחזר זה שחלונות לא עולה במצב רגיל.עד כמה שידוע לי אין בעיה לבטל את השחזור גם במצב כזה כי נקודת השחזור הקודמת כבר קיימת.מה ההודעת שגיאה שאתה מקבל ותוודא שבכלל באמת יש בעיה לעשות את זה דרך מצב בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.