עבור לתוכן

חיבור מסך VGA לכרטיס DVI

Featured Replies

פורסם

רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד.

המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA.

האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI?

אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?

פורסם

כן יש

סבירות גבוהה מאוד שתקבל

פורסם

יש מתאם DVI ל-VGA.

תקבל אותו עם כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

או.קיי תודה רבה :)

פורסם

חברים נכבדים, אם הבחור הזמין מחשב חדש מורכב זה לא כל כך בטוח שהוא יקבל את המתאם אוטומטית, בדיוק כמו שהוא כנראה לא יקבל כבלי חשמל בגרסה האמריקאית שמגיעים עם ספקים מסויימים, או למעשה רוב הדברים הנמצאים באריזה של כל רכיב למעט כמובן הרכיב עצמו וחוברת ההוראות (אם יש).

כל כרטיס מסך כולל באריזה מתאם שכזה, אבל לאור האמור (וגם באופן כללי) ממולץ לוודא מול החנות שהם כוללים במשלוח את כל האריזות המקוריות של כל הרכיבים על כל תוכנן. אם תרצה למכור, למשל, זה בטוח לא יזיק.

פורסם

כן, אם החנות גונבת לו דברים, זו בעיה. ::)

פורסם
  • מחבר

אני רוכש ב-FOXPC, ואני בא לאסוף את המחשב בעצמי,

לא נראה לי תהיה בעיה לבקש מהם את האריזות המקוריות.

פורסם

כן, אם החנות גונבת לו דברים, זו בעיה. ::)

למה לגלגל עיניים? האם תמיד תקבל (מבלי לבקש) למשל את כבלי הSATA\IDE המיותרים מאריזת לוח האם בקניית מחשב חדש? אם קנית מעבד BOX וקירור נפרד, האם בהכרח יצרפו לך את הקרור המקורי?

פורסם

חייבים, אם לא - זה גניבה. זה שבפועל חנויות רבות עושות זאת, לא הופך את זה לבסדר.

במינימום הם חייבים לשאול את הלקוח האם הוא מעוניין בתכולת האריזות המקוריות. רבים יגידו "לא", ואז החנות יכולה לשמור את התוכן. אבל להעלים באופן אוטומטי, אלא אם הלקוח ביקש - לא מקובל.

פורסם

חייבים, אם לא - זה גניבה. זה שבפועל חנויות רבות עושות זאת, לא הופך את זה לבסדר.

לא אמרתי שזה בסדר. סה"כ ניסיתי לתת עצה לבחור שבא ושאל, ואני אתייחס לציטוט המסומן באדום כהודאה מצדך ששהערה שלי היתה במקום ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים