עבור לתוכן

הערכת תקציב למפרט, בהתאמה לדרישות

Featured Replies

פורסם

שלום:)

אני רק מציין שאני לא מבקש מפרט מחשב, אלא סכום למחשב שיספי לדרישות שלי תודה.

אני לא קונה מחשב כרגע, אבל רציתי לדעת מה הסכום שיידרש(בערך אני לא מבקש סכום מדויק) למחשב שיספיק לדרישות שלי.

(מצטער אם אני חוזר על עצמי פשוט אני רוצה רק שיהיה ברור שאני לא מבקש מפרט מחשב אלא סכום שיידרש לי לקנות מחשב בהתאמה לדרישות)

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס מסנג'ר, משחקים קלים וכבדים בהגדרות נמוכות, צפיה בסרטים רגילים(לא HD), הורדות אימיול, ביטורנט(אני משאיר לפעמים את המחשב עד 3-4 ימים בלי לכבות לפעמים גם שבוע.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא, בלי כלום רק מחשב בלי מסך:)

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא.

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שייתן תמורה למחיר.

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רק שלא יתחמם:) , לגבי המארז משהו נחמד ולא מוגזם.

האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? דיסק קשיח של 500GB, ושהמחשב יספיק לטווח ארוך של כ4 שנים בערך.

9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב לי עד כדי כך שיהיה ניתן לישון ליד המחשב :)

10. האם מתוכנן OC? בכלל לא.

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. בגלישה רזולוצייה טבעית של מסך בגודל 20/22 1680x1050, לגבי משחקים יספיק לי אפילו לשחק על רזולוציות כמו 1024x768 , 1440x900 , במשחקים כבדים(assassin creed,Crysis) יספיק לי הגדרות נמוכות, במשחקים קלים(Guild Wars גם Guild Wars2 שהולך להגיע, GTA5 ,NFS Carbon , PES09 ) הגדרות בינוניות, ושיעבוד חלק:)

אני רק רוצה לדעת באיזה סכום בערך יהיה המחשב שמספיק לדרישות שלי? תודה:)

שוב תודה לכל מי שעוזר:)

למנהלים, מצטער אם עברתי על חוקי הפורום.

פורסם

לתקופה הקרובה מחשב בסיסי למשחקים בסביבות 2500 ש"ח יספיק לך.

אבל לעוד ארבע שנים... אי אפשר לדעת מה יהיה עוד 4 שנים.

אל תבנה על לשחק משחקים של 2012 על המחשב הזה.

אבל תדע לך שממש אין טעם לקנות היום מחשב לעוד 4 שנים.

תקנה היום מחשב ב- 2500 ובעוד שנתיים מחשב ב - 2500 ואני מבטיח לך

שהוא יהיה הרבה הרבה יותר חזק ממחשב שתקנה היום ב- 5000.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה והמעולה:)

עזרת לי מאוד:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים