פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כל הכרטיסים שמבוססים על קירור הסטוק חמים ורועשים - לא משנה של מי.אם אתה רוצה כרטיס קריר, שקט ומשתלם קח את ה-PowerColor HD4850 PCS+ שעולה כ~880 ש"ח בלבד.למיטב ידיעתי הכרטיס הקריר והשקט ביותר במחיר סביר הוא ה- HIS HD4850 ICQ4 שעולה כ-920 ש"ח.יש 1000 סקירות של שניהם ברשת.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כל הכרטיסים שמבוססים על קירור הסטוק חמים ורועשים - לא משנה של מי.אם אתה רוצה כרטיס קריר, שקט ומשתלם קח את ה-PowerColor HD4850 PCS+ שעולה כ~880 ש"ח בלבד.למיטב ידיעתי הכרטיס הקריר והשקט ביותר במחיר סביר הוא ה- HIS HD4850 ICQ4 שעולה כ-920 ש"ח.יש 1000 סקירות של שניהם ברשת.אתה בטוח? כנראה יש לי בעיות באוזניים.הכרטיס שלי, 4870 בעל קירור סטוק 30 אחוז בערך מהירות מאוורר ואם תשים את האוזן לא תשמע ציוץ גם בתוך משחקים כבדים.זה הכל תלוי במהירות המאוורר.הכוונה שלך שהם רועשים כשמגבירים את מהירותם, זה כן.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר כל הכרטיסים שמבוססים על קירור הסטוק חמים ורועשים - לא משנה של מי.אם אתה רוצה כרטיס קריר, שקט ומשתלם קח את ה-PowerColor HD4850 PCS+ שעולה כ~880 ש"ח בלבד.למיטב ידיעתי הכרטיס הקריר והשקט ביותר במחיר סביר הוא ה- HIS HD4850 ICQ4 שעולה כ-920 ש"ח.יש 1000 סקירות של שניהם ברשת.לינקים?(לחנויות, לא לסקירות)
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים לדעתי שווה ביותר לקחת תכרטיס של PALIT במחיר כזה. פשוט עם אתה דואג לטמפרטורה ולרעש תיקנה קירור נוסך לכרטיס אחד מי הקירורים של AC + מאוורר מארז רגיל ויש לך אחלה כרטיס. בקשר לרעש בהמצע משחק זה שטויות, כי כשאני משחק אני עדין שומע תרעש של המחשב במיוחד בCRYSIS
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אני חושב שהכרטיס של PALIT פשוט לא במלאי, ובגלל זה הוא הציע לך לקחת כרטיס אחר.תסתכל טוב, בקישור לכרטיס של Saphire רשום - "זמין במלאי", אבל בכרטיס של PALIT לא כתוב כלום - מה שאומר שאין אותו במלאי.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר שמתי לב.הבעיה שכבר בדקתי בפוקס פי.סי,ואין להם אפילו 4850 אחד, לא משנה מאיזה סוג ואיזה מין.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים שמתי לב.הבעיה שכבר בדקתי בפוקס פי.סי,ואין להם אפילו 4850 אחד, לא משנה מאיזה סוג ואיזה מין.שטויות!!! היום הייתי בחנות של פוקס פיסי בראשון לציון, וראיתי כמה חברות שונות של הכרטיס HD4850, הקופסא שאני זוכר בוודאות היתה של Connect3D.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים יכול להיות שהוא ממליץ על ספיר כי היא שיפרה את הקירור והם פשוט לא עידכנו באתר : תשאל אותו אם אתה מקבל את הגירסא החדשה עם הPCB הכחול והקירור המשופר.. אם כן אני חושב שכדאי לך באמת ללכת על הספיר... גם מכיוון שמדובר ב3 שנים אחריות.. אם לא ומדובר על אותו כרטיס אדום עם הקירור המקורי תלך על הפאליט בלי לחשוב פעמיים.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר טוב,דיברתי איתם והם טענו שיש להם את הכרטיס, אבל אמרו שיקח להם להכין את המחשב כולו עוד שבוע,ואני לא רואה משהו אחר במחשב שיכול לעקב אותם.בכל מקרה,בנתיים דיברתי עם IQPC והם אמרו שיש להם את הכרטיס הנ"ל במלאי:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4499האם הוא שווה את התוספת של 100 ש"ח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.