פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים שלוםיש לי מחשב בן שנתיים בערך, בשנתיים האלה היו לי כבר 2 ספקים, אחד המאוורר שלו הלך והשני גרם לי לבעיות בעת הפעלת המחשבאני מחפש כעת ספק כוח יציב לאורך זמן, כי מאכזב כל שנה לקנות ספק חדש...המחשב שלי די בסיסי, לוח אם Asus P4S800-MXמעבד Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Prescott2 הארדיסקים פנימיים, אך אני בונה על עוד אחד חיצוניצורב DVD2 מאווררים של המארז2-3 חיבורי USB שמחוברים אליהם דברים באופן קבוע (מטען לאייפוד, מצלמת אינטרנט)כרטיס טלוויזיהוזהו נדמה לי...עריכה: כרטיס מסך ג'יפורס 7600GT - שדורש גם הוא חיבור חשמל כזה כמו של הכונניםחיבור המתח המרכזי של לוח האם שלי הוא עם 20 פינים, נכון לעכשיו אני משתמש באחד רזרבי שחבר שלי השאיל לי ויש בו עם 24 פינים, אבל אפשר אצלו לפצל את ה4 פינים האחרונים כך שזה בסדר..מה שהוא השאיל לי זה EZCOOL 450W שהבנתי שהוא לרוב ג'נרי כך שלא כדאי לקנות אותוחבר שלי אמר לי שיספיק לי 400W לספק, מה דעתכם? מספיק 400 או צריך יותר/אפשר פחות?התקציב הוא גג 250 שקלאם אפשר דגם ספציפי אשמח מאוד (הבנתי שHEC הם הכי טובים בספקים?)תודה רבה!!! וחג שמח
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים המליצו לך על ספק מעולה , אם אתה לחוץ בתקציב גם זה יספיקhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3462
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.