עבור לתוכן

האם הכרטיס 4870X2 תומך בחישובי פיזיקה?

Featured Replies

פורסם

עשיתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי שום דבר בנושא

בגדול כל השאלה נמצאת בכותרת...

האם הכרטיס החדש של ATI תומך בחישובי פיזיקה כמו הכרטיסים של NVIDIA (כמו שילוב של כרטיס של AGIEA בכרטיס עצמו)

תודה לעונים

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו?

לאף אחד אין מושג?

ובשביל להוסיף רלוונטיות לנושא

האם אפשרי לקבל חישובי פיזיקה דרך עדכון דרייבר?

פורסם

במה הוא שונה משאר כרטיסי ATI שלמיטב ידעתי לא תומכים עדיין בזה (אם כי הם עובדים על זה). יש להם תמיכה בחישובים כללים בשם Stream SDK.

פורסם

ליפניי בערך חודשיים פתחתי נושא על זה ושם נאמר שיש בחור אחד ישראלי שעשה עידכון שגורם לכרטיסים להריץ AGIEA PhysX אבל אני לא זוכר איזה כרטיסים תומכים .

פורסם

התמיכה הזאת תגיע בעתיד, מה כל כך דחוף לך ? (במילא אין לזה יישום רציני עדיין)

פורסם
  • מחבר

ליפניי בערך חודשיים פתחתי נושא על זה ושם נאמר שיש בחור אחד ישראלי שעשה עידכון שגורם לכרטיסים להריץ AGIEA PhysX אבל אני לא זוכר איזה כרטיסים תומכים .

יכול לתת קישור לתרד?

זה נוסה על ידי מישהו?

התמיכה הזאת תגיע בעתיד, מה כל כך דחוף לך ? (במילא אין לזה יישום רציני עדיין)

לא דחוף

כמו שאתה רואה אני לא ממש משתגע אחרי זה

רק רציתי לדעת

ומה זאת אומרת שהתמיכה תגיע בעתיד

יש אפשרות לקבל את התמיכה דרך עדכון או שזה יהיה כבר כרטיס מדור אחר לגמרי?

ואני חושב שזה משנה כי בסרטונים שראיתי האפקטים במשחקים היו די שונים ממה שאני מריץ כרגע

במיוחד בBIA החדש... כשהחייל זרק איזה רימון באחד הסרטוני פרומו לבית וכל מני דברים עפו לו שם החוצה מהחלון, לי זה לא קרה =(

פורסם

לפי מה שהבנתי זה יגיע בצורת עידכון דרייבר, מישהו מוזמן לתקן אותי אם אני טועה (לא ממש התעמקתי בזה כי זה לא ממש מעניין עדיין, אומרים שב - MIRROR'S EDGE החדש יהיה היישום הכי מעניין של זה עד עכשיו, אז חבל שאני לא אוהב משחקי פלטפורמה).

בסרטון הם יכולים להראות מה שהם רוצים, אפשר לבדוק את העניין רק עם מישהו עם כרטיס NVIDIA חדש.

וזה לא ממש משמעותי גם ככה במשחק הזה (ובכל שאר המשחקים עד עכשיו).

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אתה אומר שאין אף סיבה לקנות את הכרטיס של Ageia?

זה לא מוסיף שום אפקט שום כלום?

והאם לכשיעדכנו את הכרטיסים לתמוך בפיזיקה האם הם יתנו את אותם האפקטים שהכרטיס הייעודי הזה נותן?

פורסם

אין.

מוסיף כמה שטויות במספר משחקים, לרוב לא במשחקי מיינסטרים.

כן (כמו שעכשיו אצל כרטיסי NVIDIA).

פורסם

גם אני זוכר שמדובר בעדכון דרייבר, אשר אמור להוסיף סט פקודות פיזיקליות, שמשתמשות במעבדים של כרטיס המסך לצורך חישובים פיזיקלייים. כלומר, זו אינה חומרה מיוחדת, אלא אותה חומרה של ה-GPU, שעדיין תהיה יעילה בהרבה מה-CPU בכל הקשור בפיזיקה.

נדמה לי שבאופו עקרוני גם 38XX נתמכים בזה, אבל אני לא בטוח.

התוצאה היא, שבעלי ATI יוכלו להשתמש ביישומים אשר דורשים AGIEA, מה שכיום הם לא יכולים לעשות.

ישנו גם המנוע הפיזיקלי שכן נתמך ב-ATI: האבוק.

פורסם
  • מחבר

אוקי

אחלה

תודה רבה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים