עבור לתוכן

R9100 128MB או R9700 NON PRO?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות R9100 128MB ב 559 ש"ח או להוסיף 800~ ש"ח ולקנות כבר R9700. הפחד שלי הוא שהR9700 NON PRO שאני יקנה יתיישן מהר מדי ואז אני יצטער על קנייתו.

נ.ב

יש לR9100 גירסאת PRO?

פורסם

אין ל-9100 גרסת פרו .

אין דבר כזה להצטער על כרטיס מסך שקנית או רכיב מחשב אחר , הרי כל יום התחום הזה משתכלל ומתחדש וזוהי באמת ההחלטה שלך מה לקנות ומה לא .

פורסם

אני שואל בשיא הרצינות...

אתה באמת מטלבת?

מבחינתי אני רואה פה ספאם...

פורסם

אני שואל בשיא הרצינות...

אתה באמת מטלבת?

מבחינתי אני רואה פה ספאם...

למה לך להרהר במטרותיו ? אז הבנאדם לא בטוח שהוא רוצה לבזבז כ"כ הרבה כסף על ה-9700 נון פרו ...אין בזה שום פשע.

וחוץ מזה , הייתה לו שאלה אחת שבכלל לא קשורה לספאם וכדומה.

פורסם

יש כאלה שמעדיפים לקנות כל חצי שנה כרטיס ב-400-500ש"ח ולזרוק אותו ולקנות חדש ויש כאלו {כמוני}

שמעדיפים כל שנה-שנה וחצי לקנות כרטיס רציני.......

אם אתה מאלה שמעדיפים לקנות כל חצי שנה ולזרוק אז תיקח את ה-GeforceFX 5200Ultra עם התמיכה

ב-DirectX9.0 וביצועים לא רעים בכלל {ולפעמים אפילו עולים על ה-TI4200}

ואם אתה כמוני שמעדיף לקנות פעם בשנה ולנצל עד הסוף אז תקנה את ה-Radeon9700 ולא תתחרט.

יש לי את הכרטיס הזה... הוא מעולה {יש לי גם Radeon 9500Pro וגם הוא מעולה}.

פורסם

אם אתה מאלה שמעדיפים לקנות כל חצי שנה ולזרוק אז תיקח את ה-GeforceFX 5200Ultra עם התמיכה

ב-DirectX9.0 וביצועים לא רעים בכלל {ולפעמים אפילו עולים על ה-TI4200}

מאיפה הוא יקנה FX 5200 U ? אין את הכרטיס הזה בארץ לפי מיטב ידיעתי.

פורסם

למה לך להרהר במטרותיו ? אז הבנאדם לא בטוח שהוא רוצה לבזבז כ"כ הרבה כסף על ה-9700 נון פרו ...אין בזה שום פשע.

וחוץ מזה , הייתה לו שאלה אחת שבכלל לא קשורה לספאם וכדומה.

הראי הדיון על נון פרו והשלכותיו כבר דובר פעמים רבות !

כבר צויין ששוה לקנות את הנון פרו כי הוא חזק יותר מה9500 ובערך במחירו

וכבר צויין שהוא לא חזק כמו הפרו אך ניתן להמהיר אותו

וכבר צויין שהוא כרטיס משתלם וכדאי...

אין חצי שאלה שהוא שאל שלא נענתה פעמים רבות...

פורסם

לא משנה..... אפשר גם לקחת FX5200 רגיל... ההבדל לא ממש גדול.

ואם אתה רוצה כרטיס תותח שאפשר להגיע איתו לרמה אפילו של ה-9700Pro אז זה ה-9600Pro

של GigaCube... תעשה לו אוברקלוק ותוכל לקבל אפילו את הרמה של ה-9700Pro {לפי ביקורות שהיו על הכרטיס}.

המחיר שלו בסביבות ה-900ש"ח וגם בלי אוברקלוק הוא כמעט ברמה של ה-9500Pro {טיפה פחות}.

פורסם

ואם אתה רוצה כרטיס תותח שאפשר להגיע איתו לרמה אפילו של ה-9700Pro אז זה ה-9600Pro

של GigaCube... תעשה לו אוברקלוק ותוכל לקבל אפילו את הרמה של ה-9700Pro {לפי ביקורות שהיו על הכרטיס}.

המחיר שלו בסביבות ה-900ש"ח וגם בלי אוברקלוק הוא כמעט ברמה של ה-9500Pro {טיפה פחות}.

זו ההצעה הכי טובה עד עכשיו... אלא אם כן אתה לא מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך ואז זה סיפור אחר אחר אבל אם כן יהיה OC לכרטיס מסך, אפילו אם לא עכשיו אלא בהמשך הדרך הR9600P לפי דעתי יתאים לך ביותר ;D

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להסתכן בOC אבל אתה באמת חושב שאני יגיע לכאלה ביצועים בקירור הרגיל שבא איתו? ואיזה גירסה שלו יותר משתלמת הLE או הPRO?

וLiran זה ברור שאין לך מה לאמר אז פשוט אל תגיב

פורסם

איפה יש RADEON 9600 PRO 128 ב900 שקל ?? (לינק בבקשה)

פורסם

מה ההבדלים בין ה RPO LIGHT לבין ה PRO C3 לבין ה PRO לבין ה LE לבין ה NON PRO ?

מה מהם הכי מהיר\הכי טוב לאוברקלוק?

ומה בסופו שך דבר יתן ביצועים הכי טובים?

פורסם

ה-FX 5200 הרגיל הוא חרא של כרטיס.

פורסם
  • מחבר

החלטתי בסוף לקנות את המחשב החדש שלי רק עוד חצי שנה בערך (מעבדי ה64 ביט) כי כרגע החומרה של המחשב שלי מספיקה (P4 2.0A, 256 MB RAM) ורק הכרטיס מסך שלי גרוע ואני יחליף אותו (ONBORAD גרוע) אז כדאי לי לקנות עכשיו R9100 128MB ב559 ש"ח ומתי שאני כבר יקנה את המחשב החדש שלי ויהיה את ה PCI Express לקנות כרטיס מסך טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים