עבור לתוכן

MX 1100 או MX REVOLUTION

Featured Replies

פורסם

מה עדיף מה-MX ?

1100

או

REVOLUTION

לגיימינג,ולגלישה...

אני יודע שלREVOLUTION יש 800DPI , ולכן לא מתאים למשחקים, אבל מה זאת אומרת? העכבר יזוז לאט? הוא יעלם פתאום? איך משפיעה כמות הDPI ?

תודה.

פורסם

800DPI זאת רמת הרגישות של החיישן בעכבר..למרות שזה כפול מהרגישות מעכבר סטנדרטי לדעתי זה לא מספיק לגיימינג,לדוגמא לעכבר G5 יש 2000DPI ולעכבר רגיל יש בד"כ 400DPI.

פורסם

ה DPI לא כל כך משנה בגדלים האלו. לפחות לא לגיימרים.

אני משחק TACTICAL OPS כבר שנים עם MX1000 ואין לו המון DPI....

לדעתי ה MX1100 מעולה לא רק בגלל הנתונים שלו. אלא בגלל היכולת שלו להתחבר כחוטי.

פורסם
  • מחבר

רמת רגישות....אני לא מבין מה זה אומר אחי! חחח איך זה מתבטא כשאתה משחק??? זז לאט? נתקע לפעמים? מה??

CHENRP , מה האורך של ה MX1100 ? פשוט יש לי יד גדולה, בגלל זה נטיתי יותר לכיוון של REVO.

פורסם

לא יודע. יש לי את ה MX 1000 לא 1100

הוא מתאים לידים גדולות.

פורסם

נגיד בערכבר רגיל ת

רמת רגישות....אני לא מבין מה זה אומר אחי! חחח איך זה מתבטא כשאתה משחק??? זז לאט? נתקע לפעמים? מה??

CHENRP , מה האורך של ה MX1100 ? פשוט יש לי יד גדולה, בגלל זה נטיתי יותר לכיוון של REVO.

נגיד שבעכבר רגיל כשתזיז את העכבר סנטימטר זה יזוז רבע סיבוב..אז על DPI גבוה זה יזוז סיבוב שלם..הרגישות של העכבר גבוהה יותר,וגם כמות הפעמים שהוא מדווח למחשב על המיקום שלו בכל שנייה,התנועה גם תהיה חלקה יותר מבעכבר רגיל אבל זאת כבר תחושה אישית שלי ואני לא יכול לומר שכולם מרגישים ככה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל אתה יכול להגיד בוודאות שזה יהיה בלתי נסבל או לא כיף או מציק לשחק במשחקים עם העכבר הזה? כי אני לא רוצה לקנות סתם עכבר במחיר כזה גדול ואז להתבאס..

ומה עדיף כבר, MX1000 , MX1100 , או REVOLUTION ? לקחת בחשבון משחקים,גלישה וכו'...אגב,מה הכי גדול מביניהם?

פורסם

בדקתי לך..אMX1100 כולל מנוע לייזר ו1600DPI ככה שהרגישות היא לא הבעיה...אבל אם אתה מתכנן לשחק הרבה במשחקי יריות וכדומה כדאי שתדע שעכברים אלחוטיים לא מומלצים לגיימינג

פורסם
  • מחבר

חח קודם היה לא מומלץ ה REV. בגלל הDPI שלו, עכשיו בכלל האלחוטיים לא טובים...אתה אומר כדאי לקחת חוטי בכלל? או שזה לא כזה קריטי? מה ההבדל? הרגישות כאילו?בחוטיים היא יותר גדולה?

ות'כלס אני לא עד כדי כך רגיש, העיקר שהעכבר יזוז, נורמלי, לא יתקע או משהו כזה, ולשחק יהיה סבבה ככה. אני לא מבין את ההבדל עדיין..

אבל אם כבר...אולי יהיה חכם לקנות עכבר שאפשר להתשמש איתו בלי חוט, או לחבר חוט..יעני PS2 ו USB ואלחוטי ביחד,או משהו כזה.....

פורסם

אומרים שאלחוטי לא טוב לגיימרים כי הוא כבד. אני מסתדר יופי עם ה MX1000. לדעתי זה מעולה שהוא כבד.

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא במידה שלו? הוא גדול? חח תמדוד בבקשה, כי הסיבה שאני לא רוצה את ה1100 , זה כי היד שלי גדולה,והעכבר הזה נראה קטן...יותר קטן מהREV בכל אופן...

פורסם

אין לי כל כך איך לעזור לך בקשר לגודלו של ה MX1100. תוכל לשאול את לוג'יטק בעצמך.

בקשר ל MX1000, הוא גדול מאוד.

כל מי שמעל גובה של 1.80 שעבר עם העכבר שלי היה מאוד מרוצה ושאל אותי איפה קניתי.

באורך הוא 13 סמ שזה הרבה. ברוחב הוא בערך 8(קצת יותר).

אני ממליץ לך ללכת לאופיס דיפו ולראות בעצמך.

עריכה: מצאתי:

MX1100:

Dimensions (L x W x H) : 12.1cm x 8.7cm x 4.8cm

MX1000:

Dimensions (L x W x H) :23.5 x 23.5 x 10.0 cm

לא יודע אם המידות נכונות. מצאתי אותם בWEB.

מה שבטוח זה שה MX1000 כבד בהרבה.

פורסם
  • מחבר

GIGABYTE GM-M6800

איך העכבר הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים