עבור לתוכן

חוות דעת על עמדה/שולחן למחשב

Featured Replies

פורסם

האם מי מכם מכיר את השולחן הזה, יש לו נסיון מבחינת איכות, נוחות, פונקציונליות

כל דעה שווה

אשמח לקבל הצעות נוספות לאלטרנטיבה דומה (מבחינת הרעיון)

תודה

פורסם

אני אישית שונא עמדות כאלו... הם קובעות לי את צורת העבודה ולא אני קובע איך השולחן יראה...

הם דחפו שם הכל ביחד לתוך הדבר הזה... שנראה מאוד לא נוח...

לדוגמא

1. הסורק נראה כאילו יהיו לו בעיות פתיחה "קלות" כי המדף של הפקס "טיפה" נמוך...

2. הרמקולים תקועים שם איפה שהוא למטה...

3. המדפסת, נראת מרוחקת... ואם היא USB אז לא תמיד יש כבל מספיק ארוך

4. מה יקרה אם תיקח מסך גדול? אולי הוא לא יכנס (ויגרום לסרוק לחוסר מקום)

5. המקלדת... אני אישית שונאאאאאאאאאאאאא שהיא יוצאת ככה במגירה... אני לא סובל את זה... אבל החלטה שלך...

שאר הדברים, זה נראה ממש לא נוח הושלחן הזה... אין מקום לרגלים... ועוד מלא דברים

לפי דעתי, תמצא שולחן רגיל... שים לידו עוד שולחן קטן... למדפסת ולסרוק... תבנה לעצמך את איזור העבודה, אל תתן לשולחן לבנות אותו בשבילך...

פורסם

אני תומך ובגדול!

פורסם

יש לי שולחן דומה,

המדפסת לא כ"כ גבוהה, וזה די טוב.

מדף כזה לסורק אין לי, זה של המדפסת פשוט ארוך יותר.

המגירה של המקלדת טובה,

זאת שמתחתיה נתקעת קצת אבל חפיף,

השולחן תומך עד 19 אינץ של המסף אני חושב, וזה די והותר

אצלי הרמקולים ממוקמים ב 2 צידי המסך (על השולחן) ורק הסאב למטה

גישה די נוחה למארז,

גלגלים לעמדה כולה, דבר שמוסיף לנוחות כאשר מחברים ת'חוטים מאחורה.

אם יש שם ת'דגם השני, עם המדף הארוך למדפסת (יש בציור שם גם טלפון) - לך על זה,

אם לא, גם זאת תהייה טובה לדעתי

פורסם

זה חרא של שולחן... תלך לאופיס-דיפוט או להום סנטר וקנה שולחן גדול ועמוק שאפשר להשים בו מסכים בלי בעיה ומדפסת וסורק

והכל על השולחן ועדין ישאר לך מקום... ותקנה עוד כמה מדפים בשביל דברים אחרים {אפשר אפילו לקנות מעוצבים בזול}

וגמור ענין.

העמדות האלו צפופות ואי אפשר לנשום.

פורסם

אני תומך בעמדת הרוב תקנה שולחן קטן ואת השאר תעצב בעצמך... :smoke:

פורסם

MDA101 צודק, למרות שגם לי יש מגירה למקלדת מחוסר ברירה המגירה מספיק גדולה ויש בה גם הרבה הרבה מקום לעכבר (הרבה יותר מהמקום על הPAD), כל סביבת העבודה שלי בנויה משולחן עץ אחד ארוך מאוד מקיר לקיר כמעט ועליו יש גם רמקולים, גם מארז, גם מסך, גם טלוויזיה וגם מקום לשיעורי בית, טלפון וכו', ועוד מדף מקביל מלמעלה, ככה אני יכול לשנות את המיקום של כל דבר בחדר וזה לא תוקע אותי עם כל מיני מדפונים לא נוחים ולא מתאימים.

למרות שיש מקומות שבהם עמדה כזאת היא מצוינת לבתים פרטיים היא נראית לי פחות טובה, אם תוכל רק להראות את החדר שלך או משהו כזה זה יעזור מאוד...

פורסם

לך ותראה ועוד מקומות !!!

והכי חשוב אל תקנה בלי למדוד כי אחרי הכול אתה סביר להניח תשב שם המון זמן וחשוב לשמור על הנוחות+בריאות

למשל אצלי הלכתי נגר מקצועי (אבא שלי ;D )והוא הכין לי משהו סוף הדרכים

חשבת על האופציה הזאת??(ללכת לנגר מקצועי)(ואין לי כאן נטייה לפרסם אותו!!!)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

אם היה לי מרחב לא הייתי מגיע לדילמה הזו.

יש לי מקום מוגבל מאוד (רוחב 120 ס"מ עומק 60 ס"מ) והפיתרון הוא ללכת לגובה (לסורק, למדפסת, ועוד ציוד נגיש).

אני מחכה לאינפורמציה נוספת מהיבואן כולל מידות של כל המדפים והחללים. ואיפה אפשר לראות את השולחן מורכב (חיוני).

אני מסתפק במוצר פרקטי ויעיל . זה לא הולך להיות מוצג מוזיאוני.

עיצוב עצמי או ייצור ע"פ הזמנה דורש זמן (אם רוצים משהו רציני) וכרגע ובעתיד הקרוב אין לי מזה. והעלות ממילא לא תהיה זולה במיוחד .

עלות השולחן בוואלה היא 500 ש"ח ולדעתי אפשר למצוא את זה בפחות עם מעט סבלנות.

השאלה העיקרית כלפי מי שיש לו שולחן כזה היא העמידות של הרכיבים: גלגלים, חיבורים, מסילות, ציפויים וכו'. זה קשה לראות בחנות או תצוגה.

דוגמא לשיקול: בהשוואה לחלק מהשולחנות באופיס דיפו, החללים פה פתוחים מה שמאפשר איוורור טוב יותר סביב כל אמצעים שנוטים להתחממם כולל המארז עם מאוורר צד.

פורסם

אל תקנה את הזבל'ה הזה!

כל מה שאמרו פה (במיוחד MDA100) נכונים ביותר.

בנוסף אני יכול להעיד (לא על השולחן הספציפי הזה, אבל על שולחנות ממקומות שכאלו...) שהאיכות והעמידות של חלקי העמדה מאוד לקויים!

יש לך בעיית מקום? קנה שולחן רגיל קטן (בגודל שיתאפשר לך) וקנה כוורת/מדפים ותרכיב אותם מעליו. זה יהיה נוח ואיכותי הרבה יותר.

פורסם

זה נראה כמו מכונה של ממציא מטורף

פורסם

עשה מעשה קיצוני תכין שולחן בעצמך 8)

או שתחפש מישהו (רצוי נגר) שתמורת מחיר יעשה לך שולחן שאתה תיכננתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים