פורסם 2003 ביוני 1422 שנים שלום, אני חדש באתר ויש לי שאלה שבגללה הגעתי לפה אני לא מוצא אפשרויות OC בלוח ! :'( רשמתי את המפרט שלי בפרופיל הלוח זה : http://www.ecsusa.com/products/k7s5a_v3.html בBIOS מצאתי מקום ששם כתוב את פרטי המעבד שלי ויש אפשרות כזאת : 133\133 ואני יכול לשנות את כל אחד מהם מ133 ל100 וזהו ! איפו האפשרויות של מחפלה , באס.... ?! :'( תודה לעוזרים
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אין אתה לא יכול לעשות בלוח הזה OC כמו שהמון לא יכולים לעשות על לוחות של ECS
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר אין אתה לא יכול לעשות בלוח הזה OC כמו שהמון לא יכולים לעשות על לוחות של ECS :'( תודה בכל זאת... (יש איזה שהוא פאטצ' לזה ? )
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים יש אפשרות לעשות OC בלוח הזהאישית יש לי לוח כזה והוא ב OC:]WANNA KNOW HOW ? כנס ל www.אוי איזה פאק סורי סורי סורי שכחתי כרגע את הכתובת של האתר וזה יעלה בראשי מחדש אני יערוך הודעה זאתבינתיים אל תחליף לוח כי אכן הדבר אפשרינזכרתי האתר הואwww.ocworkbench.com/ecsבהצלחה
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים בדקת אולי יש ?ואם אין אני בטוח שיש עוד כמה אנשים שרוצים עדכון כזה בדיוק כמוך תפתח שם טראד אולי יהיו מעוניינים ומישהו יעשה כזה עידכון
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר יש אפשרות לעשות OC בלוח הזהאישית יש לי לוח כזה והוא ב OC:]WANNA KNOW HOW ? כנס ל www.אוי איזה פאק סורי סורי סורי שכחתי כרגע את הכתובת של האתר וזה יעלה בראשי מחדש אני יערוך הודעה זאתבינתיים אל תחליף לוח כי אכן הדבר אפשרינזכרתי האתר הואwww.ocworkbench.com/ecsבהצלחהואי ! תודה , אבל איפו זה בדיוק ? ומה זה ? זה BIOS חדש עם פאטצ' לOC? יש לי גרסה 3.1 , זה מתאים ?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אני פשוט מפחד לעדכן את הביוס על הלוח אם שלי מכיוון שבפעם האחרונה, הורדתי "עדכון"ל BIOS שלי, העדכון היה בדיוק לאותו הדגם של הלוח אם שלי, צריבת הביוס הצליחה אך לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב, הוא לא עלה יותר.פשוט אז היה אחריות על הלוח, עכשיו אין....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.