פורסם 2003 ביוני 1422 שנים הבלוק מים החדש שלי מוכן , אבל במקום פיטינגים בסוף הלכתי על צונורות נחושת שהולחמו לתוך הבלוק,כי בגלל העובי של הבלוק 10 מ"מ אין מספיק "בשר" בשביל ההברגה , אבל ההלחמה גם אטומה וגם מחזיקה חזק.אבל כל העניין יבדק טוב טוב לפני ההכנסה למחשב.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים למרות שהצינורות מרותכים אל הגוף הייתי מוסיף סיליקון מסביב (בשביל לוודא הריגה כמו שאומרים)
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים סילקון טוב יחזיק עד 70 ככהאבל הרוב מתחילים לעשות בעיות ב50אני לא מאמין אבל שההיט סינק יגיד לכזו טמפ'
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אנ יהייתי מוסיף להלחמה גם דבק חם או דבק magic משהו שזה מיוחד לדברים כאלה והוא עמיד עד לטמפרטורה של 100 מעלות.. (Zה משהו אפרפר כזה ועל הקופסא כתוב מאגיק)ואגב הייתי ממש ממש ממצליץ לך לסגור את שני הצינורות (השקופים לא הנחושת) את החיבור בין שני הכניסות עם ה"צמיד מתכת" הזה שכולם משתמשים בו לסגירה כדי לוודא שלא יהיה נזילות
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים נראה טוב מאד! מה אם קצת תמונות של הבסיס באמת? : הייתי ממליץ לשים משהו שיהדק את הצינורות לצינורות.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר פששש , הרשמתם אותי אם הכמות של התגובות , לא ציפיתי לכל כך הרבה.אני יענה על כל השאלות ביחד:1. הגימור עדיין לא סופי , אבל הבסיס כבר משוייף כמעט עד הסוף, אני צריך להשיג נייר 600 ולעבור עליו על רטוב.2. אין צורך בשום סיליקון , דבק חם , או כל דבר אחר , כי אין מצב לנזילה אם הכמות בדיל ששמתי שם. וזה גם לא יהיה אסטטי.3. אני ישים את הצמידים האלה גם על החיבורים של הבלוק והרדיאטור כדי למנוע בריחה של הצינור.4. לגבי איך הביצועים שלו לעומת בלוקים מקצועיים אני לא יכול לענות כי עוד לא ראיתי תוצאות , אבל אני מאמין שבלוק מקצועייתן תוצאות טובות יותר אבל גם העלות בהתאם . 0 שקל לעומת ~300.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.