פורסם 2003 ביוני 1422 שנים הדגם הבא מגיע עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד לבד?Intel Celeron 1700 MHz Socket 478 128K CPU BOX
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מי קונה סלרון ? זה החרא של המעבדים , על דבר כזה לא שווה לבזבז את השתן שלך ! :nono:
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מי קונה סלרון ? זה החרא של המעבדים , על דבר כזה לא שווה לבזבז את השתן שלך ! :nono: ואם הוא צריך את זה לOFFICR+INTERNET? בשביל מה להשקיע סתם כסף?
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מי קונה סלרון ? זה החרא של המעבדים , על דבר כזה לא שווה לבזבז את השתן שלך ! :nono: סלרון לא כאלה חרא לי אישית היה ניסיון עם סלרונים ולרוב המשימות הם עובדים מצוייין אבל בתוספת של כמה מאות בודדות ניתן כבר ללכת על ה ATHLON שבמקרה הזה עדיף.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר כדי שאבא שלי לא ישתלט לי על החדר לכמה שעות כל יום אז אירגנתי לו מחשב מכל הדברים הקודמים שהיו!הדבר היחיד שהיה חסר לי זה מעבד ואני לא ישקיע הרבה בשביל שאבא שלי יוכל לראות את חדשות הספורט פעם ביום!
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים כדי שאבא שלי לא ישתלט לי על החדר לכמה שעות כל יום אז אירגנתי לו מחשב מכל הדברים הקודמים שהיו!הדבר היחיד שהיה חסר לי זה מעבד ואני לא ישקיע הרבה בשביל שאבא שלי יוכל לראות את חדשות הספורט פעם ביום!צודק הוא לא צריך מעבד יותר חזק מזה זה דיי והותר..
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים הסלרון לא כל כך חלש זה מעבד בסדר........... כולם שומעים סלרון חושבים זה זבל..........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.