עבור לתוכן

האם מסך PROVIEW דגם 977 שווה?

Featured Replies

פורסם

מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT

הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים

האם אתם ממליצים על מסך זה?

יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר

מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW

האם שווה ההשקעה מסך זה?

תודה

פורסם

אני בדיוק רכשתי אותו .... בקשר לרזולוציות ותדרי רענון הוא טוב , אני עובד על 1280x1024 על 85Hz .

אפשר גם על 1600x1200 על 75Hz ....

עכשיו יש רק דבר אחד שמפריע לי , יש בצדדים מן עיוות כזה , לא יודע בדיוק איך להסביר אותו אבל שמים לב .

עכשיו אחרי שעברתי על כל האופציות במסך מצאתי כיוון של איזה דבר וכייונתי כך שלא שמים לב לעיוות זה אבל במקומו עכשיו הופיעו ברקעים של אפור יש מן גלים כאלה .... ואם אני מכוון כך שהגלים יעלמו אז העיוות חוזר ,כמובן הגלים האלו מופיעים רק ברקעים שונים כך שאני לא רואה אותם הרבה ...

אני לא יודע עם כל המסכים מדגם זה כאלו , או שזה פשוט המזל שלי ואני קיבלתי כזה .

אני יברר עליו וניראה עם זה כולם כאלה .

עכשיו יש דגם של LG E900B שהוא בעל שפורפרת זהה (כך אמרו לי) כמו של ה DX997n , ובדיוק אותם נתונים וגם המחיר זהה ...

ואני לא יודע עם יש שם את אותם העיוותים ...

בכלליות מסך בסדר , אבל כדי לך לראות מסכים בעיינים שלך לפני קניה .

פורסם
  • מחבר

אני עובד על 1024X768

איך אתה מסוגל לעבוד עם רזולוציה כלכך קטנה , כמעט שלא רואים כלום!!

אני ראיתי את המסך של LG דגם ישן אבל הטוב מסדרת 900 F

הפלאטרון, אבל הוא מאוד יקר אבל. מה שמוזר, יש לי את הPROVIEW הישן 986 הלא שטוח, לעומת ה LG

שלי נראה מאוד קטן, ה LG נראה יחסית למסך יותר גדול.

האם גם אצלך ב PROVIEW רואים ממש גדול את הכול בניגוד למסכים שהם לא FLAT?

פורסם

זה מסך 19 אינץ , והכל ניראה מאוד יפה ובעל פרופורציות על 1280x1024 ... רואים הכל כאילו אתה על 1024x768 ב 17 אינץ.

פורסם
  • מחבר

אני עם מסך PROVIEW 986 הישנים ועובד ברזולוציה 1024 על 768 כי יותר מזה זה קטן ולא רואים טוב

פורסם

מתי תקלטו? מסכי Proview זה זבל...

ה-Proview DX977 זה מסך שלא שווה להסתכל עליו בכלל, אחרי שלושה חודשים כל המסך מקבל תמונה מעוותת

ברזולוציה יותר גבוהה מ-1024X768 {לא כולל}, והגיאומטריה שלו מסריחה ואני לא יודע איך בכלל אפשר להסתכל

על כזה מסך שמזיק לעיניים.

לדודים שלי יש אותו {לא התיעצו איתי לפני הקניה} וגם לכמה חברים שלי {מה לעשות אף אחד לא מתייעץ וקונה את ההכי פשוט}

ולכולם התמונה מטושטשת מעל 1024X768... זה פשוט זבל של מסך.

אני קניתי עכשיו ViewSonic P90F 19" AputureGrille וזה פשוט עולם אחר... התמונה חדה יותר מה-DX977 בצורה מדהימה

והגיאומטריה שלו מצויינת והוא הרבה יותר טוב לעיניים והתמונה לא נמרחת ברזולוציות של מעל 1280X1024.

למעשה אני עושה איתו גם 2048X1536 ב-85HZ {יש אפשרות אפילו שהיצרן לא אומר}, פשוט מסך מדהים.

המסך זה החלק שהכי לא צריך להתפשר עליו במחשב ולקחת משהו איכותי.

פורסם

dino היקר .

שכחת רק דבר אחד לא כולם יכולים להרשות לעצמם מסך של VIEWSONIC.... (ועוד בכלל במצב של היום) אז כדאי לבדוק בטווח המחירים המבוקש את סוגי המסכים ולהחליט לפי העין..

פורסם

בזמנו היה לי מסך פרוייו, ואני רק יכול להגיד לך שיחסית לכסף אני הייתי מאד מרוצה ואפילו מופתע, לא ציפיתי להרבה ממסך כזה אבל למרות זאת הוא מילא וביצע את העבודה שלו בצורה יפה מאד ללא עיוותים גדולים מדיי. אני מדבר על דגם ה-17" הכי יקר שלהם שהוא עדיין הכי זול. עם דגם ה-19" אין לי ניסיון אבל עם מחיר כזה אני לא בטוח שאתה יכול ללכת לאיבוד. נסה להסתכל עליו בחנות ולהחליט סופית.

פורסם

מתי תקלטו? מסכי Proview זה זבל...

ה-Proview DX977 זה מסך שלא שווה להסתכל עליו בכלל, אחרי שלושה חודשים כל המסך מקבל תמונה מעוותת

ברזולוציה יותר גבוהה מ-1024X768 {לא כולל}, והגיאומטריה שלו מסריחה ואני לא יודע איך בכלל אפשר להסתכל

על כזה מסך שמזיק לעיניים.

לדודים שלי יש אותו {לא התיעצו איתי לפני הקניה} וגם לכמה חברים שלי {מה לעשות אף אחד לא מתייעץ וקונה את ההכי פשוט}

ולכולם התמונה מטושטשת מעל 1024X768... זה פשוט זבל של מסך.

אני קניתי עכשיו ViewSonic P90F 19" AputureGrille וזה פשוט עולם אחר... התמונה חדה יותר מה-DX977 בצורה מדהימה

והגיאומטריה שלו מצויינת והוא הרבה יותר טוב לעיניים והתמונה לא נמרחת ברזולוציות של מעל 1280X1024.

למעשה אני עושה איתו גם 2048X1536 ב-85HZ {יש אפשרות אפילו שהיצרן לא אומר}, פשוט מסך מדהים.

המסך זה החלק שהכי לא צריך להתפשר עליו במחשב ולקחת משהו איכותי.

אחי אתה צודק ב % 1000 Proview :puke: זאת חברה אחת הגרועות שיש שסליחה על הבוטעות אבל צריך ליהיות באמת "מטומטמם" בכדי לקנות מסך שלהם.

אני בגלל החברה המחורבנת הזאת יש לי משקפיים אילו זה היה אז מסך נורמלי איכותי וטוב לא ההייתי מגיע למשקפיים.

בקיצור לא להתקרב ל Proview. מסך זה דבר חשוב ומה גם שהוא מחזיק איתך לאורך זמן יותר משאר הרכיבים במחשב כך שצריך להשקיע כמה שיותר בו ולקנות מסך כמה שיותר טוב ליתר דיוק לקנות את ההכי טוב שאתה יכול להרשות לעצמך מביחנה תקציבית וזה בטח לא Proview.

פורסם

טוב , נישארתי לא מרוצה מ ה 997n Proview... בסוף אני מחליף ל LG Flatron F900B ...

הוא עולה ב 400 שקלים יותר ,אבל שווה את זה .

אני מבין גם למה התמונה ב Proview בצדדים לא טובה , זאת כיוון שמהסכים האלו לא שטוחים אמיתיים , בפנים השפורפרת עגולה ומבחוץ הם שמים זכוכית שטוחה כך שמבחוץ כאילו המסך שטוח , אך התמונה נישברת בצדדים ....

אותו דבר יקרה גם ב LG E900B ... כי זאת אותה הדרך שהם מיוצרים ולא יהיה שינוי באיכות . כך שלא מומלץ לקחת 19 אינץ זול .

אני מקווה ש ה F900B יהיה טוב ,מישהו יש פה את ה F900B ...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים