עבור לתוכן

עזרה עם מפרט בתקציב 2500-3000 למשחקים, לא בהכרח כבדים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני הרבה זמן בפורום אבל זאת הפעם הראשונה שאני מפרסם אז תודה מראש לכל העוזרים!

ביצעתי כבר הזמנה ברשת המחשבים המושמצת (שלא בהכרח בצדק) "אייבורי".

המחשב מיועד לאחותי הקטנה שלא דורשת יותר מדי עיבוד גראפי למשחקים (סימס למינהם), אבל אם קונים כבר מחשב אז למה לא.

רק לשם הבהרה עבדתי שם כמה חודשים עד לפני שנה וקצת ואני לא מעודכן כל כך בחומרה...

המפרט:

מארז פשוט- מספיק גדול כך שלא יהיה חם מדי והוספתי מאוורר 12.

מעבד- ATH'64 5600X2 D.C. AM2 קירור סטוק. אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק גם ככה. השאלה היא אם עדיף לקחת מעבד אינטל באותו טווח מחיר שממש יותר טוב כי ידוע לי שסדרת הcore מוצלחת ממה שיש לamd להציע, אבל amd תמיד היו חזקים בתמורה למחיר.

צורב- לא משנה.

דיסק קשיח- אומנם הם IDE, אבל זה אחד הדברים שהיה אפשר להציל מהמחשב הישן. אם אתם צופים בעייה רצינית עם הממשק הישן תגידו.

ספק כח- ידוע לי שזה רכיב חשוב אבל עדיין במחשב הזה אין יותר מדי צורך בדגם ממש טוב אז פשוט לקחתי של ezcool 500W כדי שיוכל להחזיק את המערכת. אני יודע שהוא לא מהטובים שיש בשוק אבל הוא גם לא גנרי אז אם בכל זאת יש טיעונים מוחצים למה כן כדאי לשנות אז בבקשה.

זכרון- אני לא בטוח בקשר לחברה (אני יודע, כבר סימן לא טוב) GEIL 800MHZ ביום ראשון בתקווה שיהיו לי פה מספיק המלצות אני אבדוק כמה יעלה לשנות לOCZ Platinum 800mhz שוב אני מזכיר שלא צפויים אוברקלוקים במחשב הזה אז אם לדעתכם הזכרון מספיק טוב, תגידו.

לוח אם- msi אני יודע שהרבה כאן לא אוהבים אותם, אבל לי יש נסיון טוב איתם ומביקורות ברשת הלוח הספציפי בסדר. מדובר בK9A2 CF 790X הצ'יפסט כמו שניתן לראות הוא של אנוידיה ואני לא יודע אילו צ'יפסטים עדיפים עם amd אז המלצות עם נימוקים יתקבלו בברכה.

כ.מסך- גם של msi HD4850 לפי מה שראיתי בביקורות הוא מגיע עם קירור לא סטוק שגורם לו לעבוד בטמפרטורות נמוכות יותר.

השאלה היא כזאת: כנראה שאני אעביר למחשב הזה את הכרטיס מהמחשב שלי 8800gts 320mb ואת הכרטיס המדובר אתקין אצלי.

במחשב שלי יש מעבד e6420 לוח אם תומך SLI (אני יודע שזה לא רלוונטי לכרטיס הזה, אבל האם זה עלול לפגוע בביצועי הכרטיס הזיקה לnvidia) זכרונות OCZ כמו שציינתי קודם ומסך 22 עם הרזולוציה הרגילה למסכים אלו. האם כדאי לשדרג את הכרטיס ל4870 או שעם מחשב כזה אני לא אראה הבדל?

אני מעריך שההבדל במחיר יהיה באזור ה200 ש"ח....

וזהו אני חושב.

מחכה לתגובות, תודה. :)

פורסם

לדעתי, עם תקציב כזה... תעשה טובה לעצמך, כך את המחשב שלך כמו שהוא ותן אותו מתנה לאחותך...

לעצמך כך משהו כזה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419

אם אתה אומר שעבדת באייבורי, לך אליהם עם ההצעה, שיבנו לך מפרט דומה עם הנחה... אולי דווקא לך לא יעשו "פוזות" ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל בכל זאת זה חורג מהתקציב. אשמח לראות עוד המלצות ואם אפשר גם מנומקות יותר.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שעל המפרט שציינתי המחיר עומד על 2600 ש"ח וגם גיליתי שזכרונות GEIL דווקא כן מוכרים, אבל השאלה נשארת האם OCZ יהיו עדיפים. אני לא צריך יותר מ2 ג'יגה כי מערכת ההפעלה גם ככה תשאר XP.

פורסם
  • מחבר

הי אנשים בבקשה תעזרו לי לבצע את הרכישה הנכונה כי אני צריך לסגור אותה היום אז בבקשה תגיבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים