פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אז הנה למדת היום משהו חדש! לפי דעתי זו הדרך הכי טובה להוציא את האויר החם מהמארז!
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים למה שלא תקנה את ה-Enermax 3181שנראה מעולה ויש בו הרבה מקום למאוורריםאני אומר מנסיון אני נמצא איתו עכשיו על 25 מעולת עם AMD.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר כי, כפי שאתה רואה, לחצתי מספיק על התקציב והוצאה נוספת של ספק כוח בנפרד מהמארז לא באה בחשבון.ויש לי שאלה לכל האוברקלוקרים: איך ה-IC7 ? שמעתי שהוא חיה גם ב-OC וגם בביצועים בלי OC . א) האם זה נכון ?ב) הוא די יקר. האם יש טעם להוציא עליו 850~ ש"ח או שיש לוחות יותר משתלמים שגם יתנו את אותם הביצועים +- ?
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים הוא אחלה לוח יותר טוב מהP4C800 לפי דעתי גם בביצועים (אין הפרש משמעותי) וגם בOC (גם בזה אין הפרש משמעותי)... אבל אם אז כבר ABIT IS7 הלוח הכי כדאי בשוק!(לפי דעתי לפחות)...
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר ומה עם לוחות איפוקס? אני יודע לבי AMD שהלוחות של איפוקס חיות OC... מה בעניין הלוחות של איפוקס למעבדי אינטל 2.4C ?נ.בלמה לעזאזל אין את ה IS7 בפנדה?! איפה אני יכול למצוא אותו ? (גם ב-PCH אין אותו)
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים לא ראיתי שום ביקורת על הלוחות של איפוקס אז אני לא רוצה לזרוק סתם מילים באויר...המלצה חמה אפילו רותחת רק IS7!אל תקנה מפנדה!!! בשום פנים ואופן לא וכן יש אותו בPCH!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.