עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט הזה ל-OC כבד ?

Featured Replies

פורסם

1 Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box 1,135 ש"ח

1 ABIT IC7 Intel 875P 978 ש"ח

1 Corsair CMX512-3200C2 733 ש"ח

1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח

1 GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster 1,140 ש"ח

1 LITE ON 52X24X52 RETAIL 295 ש"ח

1 Toshiba 16x48 OEM 248 ש"ח

1 Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח

1 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front USB 300W Case 430 ש"ח

1 Microsoft® MultiMedia Keyboard 87 ש"ח

1 Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 149 ש"ח

סה"כ לתשלום: 5,841 ש"ח

מה אתם אומרים על המפרט הזה ל-OC די חזק (בוא נעריך את זה בהעלאה של עד 2.8GHz לפחות..) ? האם הוא יחזיק?

פורסם

2.8 אתה תגיע לפחות ל3.2! אחלה מפרט רק קח את הKIT של מיקרוסופט ב-160 ש"ח (עכבר ומקלדת).

ואם לא מתוכנן OC לכרטיס מסך אז קח את ה-9500P.

פורסם
  • מחבר

ה-2.8C יותר מדי יקר.

לגבי הכרטיס מסך - אני לא מתכנן OC , אבל כבר קצת קשה להשיג R9500P כי פס הייצור שלו נפסק.

ואיך המארז? והספק מספיק?

פורסם

:nono: לא שאלת אם תוכל להגיע ל2.8 אז אמרתי שתוכל להגיע ל3.2 לפחות!

והכרטיס עדין נמכר אין לך מה לידאוג!

המארז והספק בסדר גמור!תתחדש!

פורסם
  • מחבר

אהה סבבה... אי הבנה קלה ;)

ותודה, למרות שאני עדיין מתלבט בין זה לבין מפרט אחר של AMD ......

פורסם

טיפשי, מאד טיפשי לקחת סטיק אחד של זכרון עפם לוח כזה ! זה לא בגדר התלבטות כמו עם לוחות נפורס 2, זה ממש חובה כאן !

פורסם

אולי תחליף את הזכרון ל-GeIL DDR-RAM 2X256MB 3500 Ultra Platinum CAS2 יעלה לך 788ש"ח.

פורסם
  • מחבר

טיפשי, מאד טיפשי לקחת סטיק אחד של זכרון עפם לוח כזה ! זה לא בגדר התלבטות כמו עם לוחות נפורס 2, זה ממש חובה כאן !

אתה יכול להסביר למה זה כ"כ הכרחי? הדואל עד כדי כך משמעותי פה?

חוצמזה, הדואל מפריע ל-OC , לא?!

פורסם

מלבד הזיכרון..

א) במחיר שכזה ניתן לרכוש R9500P. ממתי קונים R9600P ב1150ש"ח? אם הוא לא במלאי, זהו סיפור אחר, אבל פסק מיצור? לא נשמע לי נכון.

ב) המארז.. הוא איננו בסדר גמור אם כי בחירה מזעזעת לשימוש של OC, שכן נדרש מארז שמקורר היטב. ההמלצה היא על הCS-10181 של Enermax. הקירור שלו אדיר. הוא מאפשר 7מאווררים שמסודרים בצורה מאוד טובה ואשר גורמים לתעבורת אויר נכונה וטובה יותר אשר מביאה לידי טמפרטורות נמוכות יותר. כמו כן, אמליץ לרכוש קירור נפרד למעבד. משהו כמו, בוא נאמר, ה-CNPS7000Cu של Zalman.

פורסם
  • מחבר

נייק, קודם כל תודה על התגובה.

לא הבנת מה לא בסדר עם הזכרון. העניין של הדואל?

אכן הפסיקו את פס היצור של R9500P , יש ת'ירד על זה בפורום תצוגה ותלת מימד. בכל אופן, אם הוא יהיה במלאי אקנה אותו למרות שידוע לי שב-PCH נגמר המלאי שלו.

המארז שציינת מגיע כבר עם 7 מאווררים??? גם אם זה נכון, יש חסרונות: הוא מכוער, בא בלי ספק וכנראה ירעיש כמו משאית זבל ענקית!

לגבי קירור המעבד, כל יום ויום שעובר אני נוכח לגלות עוד מישהו שעשה OC מדהים עם קירור מקורי של אינטל. קניית הזלמן היא סתם קריעת התקציב שגם ככה הוא לא כ"כ מזהיר. (אני לא מתיימר להגיע ל-3.5GHZ! מספיק לי 2.8 או מקסימום 3)

פורסם

זיכרון- הסבירו לך כבר.

מארז- סבבה. אם אתה מעדיף לשלם פחות ולקבל פחות, אז סבבה. זוהי אינה המלצה לשימור המערכת, אלא חובה בעת OCing.

פורסם
  • מחבר

לגבי זכרון- הדואל לא מפריע ל-OC ?

לגבי מארז- אם אני אשקיע את הסכום הזה במארז אני אקנה את הצ'יפטק דרגון טאוור.

פורסם

ממש לא! זה אך ורק במערכות מבוססות AMD...

ובקשר למארז לפי דעתי הוא אחלה תבנה עוד חור ל120 MM למטה דוחף ועוד אחד למעלה והמארז יהיה פריזר!

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה אומר "למטה" אתה מתכוון מקדימה (?)

אם כן אז יש במארז הזה כבר מקום מוכן למאוורר 120מ"מ מקדימה, רק צריך לקדוח מלמעלה וזהו...

פורסם

לא!חחח אני מתכוון בתחתית המארז!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים