פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אני יכול להעיד שבימים האחרונים, כל הסרברים בCS [ובכלל בסטים] הם על מאות מילישניות, פרט לסרברים הישראלים! הסרברים הישראלים הם כרגיל על 20-50ms. אפילו סרברים קבועים שהייתי נכנס אליהם עם פינגים טובים [באירופה] של 80ms וכו', קיבלו עכשיו 500-700ms כמו כלום ניתן להבין כי הבעיה היא החיבור לאירופה, השאלה היא למה ומה קרה :-X
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים בזק + בזק בינלאומי 2.5 מגה.גם לי מידי יום יש איטיות בגלישה והאתרים עולים ממש לאט!לפעמים אתרים לא עולים ואני צריך לעשות ריענון לדף!אולי זה באמת המודם של ASUS?
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים לדעתי המודם הזה הוא גם גורם מאט אבל הבעיה העיקרית והידועה היאטאדאם: התשתית בישראל.היא תמיד תשאר גרועה...אין הרבה מה לעשות עם זה, גם חיבור של 10 מגה נופל המון פעמים ועם פינגים גרועים, יש פה אנשים שיכולים לספר..
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים איך אפשר לבדוק פינגים?אני יבדוק וירשום פה למרות שעכשיו עובד לי טוב.. זה יותר בשעות היום קורה.המודם אצלי מחובר רגיל ולא אלחוטי כך שזה לא ניראה לי הבעיה!
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים איזה כיף לכם, לי יש חבילה סופר דופר אקסטרה מגה היפר מעפנה של 1.5M הורדה ו135K העלאה... :'( ואני חולק את זה עם עוד מחשב! (יום ראשון משתדרג בעזרת השם, כאילו... אם הוא יסלח לי שאני כופר ולא שומר שבת )
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים איזה כיף לכם, לי יש חבילה סופר דופר אקסטרה מגה היפר מעפנה של 1.5M הורדה ו135K העלאה... :'( ואני חולק את זה עם עוד מחשב! (יום ראשון משתדרג בעזרת השם, כאילו... אם הוא יסלח לי שאני כופר ולא שומר שבת ) שלא תרגיש לבד גם לי יש אותה חבילה ואני חולק את זה עם עוד שני מחשבים. בקרוב נגמרת לי ההתחיבות ונראלי אני יעבור לאורנג'.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים לי גם יש 1.5M וביום ראשון כניראה עובר. אורנג' התחילו לספק רישמית שרותי אינטרנט? אפשר לדעת כמה זה עולה?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר ברגע הזה הגלישה כמו 56K ממש ממש זוחל. איטי לגמריההה מה עושים??? אי אפשר עם זה כבר
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אני רואה ששוב אני צריך להסביר את זה...http://speedtest.net/אם האינטרנט שלך מהיר פה אין לכם בעיות...למה האינטרנט זוחל?תשובה: הוא לא, זה השרת של HWZONE
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר שוב הגלישה מעפנה.. נו זהמונפול כמו שאמרו פהה.... אי אפשר לסמוך עליהם
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים כן, לפני כחצי שעה האינטרנט פשוט לא עבד לרגע. יצא לי מהמסנג'ר וכל העמודים שעוד לא נטענו חטפו blank page : מה לעזאזל הולך פה?!
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר כן, לפני כחצי שעה האינטרנט פשוט לא עבד לרגע. יצא לי מהמסנג'ר וכל העמודים שעוד לא נטענו חטפו blank page : מה לעזאזל הולך פה?! אין ... אני פשוט מאוכזב מהם. אי אפשר כבר לגלוש באינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.