עבור לתוכן

המפרט הסופי שלי 5500 שח AMD. (הנושא שונה)

Featured Replies

פורסם

לגבי השאלות.. כן וכן. בגבי כלל המפרט.. נראה לי שנשמט כאן כונן תקליטורים.

• תגובות 50
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לגבי השאלות.. כן וכן. בגבי כלל המפרט.. נראה לי שנשמט כאן כונן תקליטורים.

מה זאת אומרת, צורב לא מספיק?? לקנות גם כונן רגיל!?? כי שאלתי בפורום איחסון ואמרו לי שצורב מספיק....לא צריך גם כונן תקליטורים וגם צורב....

נכון?

פורסם

זה נכון, אבל אני מניח שבתקופה מסוימת הצורב יזדקק לגיבוי. כלומר, אורך החיים שלו אינו ארוך כמו אורך החיים של כונן תקליטורים או כונן DVD.

אבל סבבה.. אם זהו השיקול, אז סבבה. לטווח הזמן הקרוב אין לך ממה לדאוג. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אה יופי בסדר...

פורסם

זה נכון, אבל אני מניח שבתקופה מסוימת הצורב יזדקק לגיבוי. כלומר, אורך החיים שלו אינו ארוך כמו אורך החיים של כונן תקליטורים או כונן DVD.

אבל סבבה.. אם זהו השיקול, אז סבבה. לטווח הזמן הקרוב אין לך ממה לדאוג. תתחדש.

בקשר לDVD אני לא יודע אבל כונן תקליטורים רגיל לא מחזיק מעמדיותר מכמה חודשים ואז הוא מתחיל לקרטע ולקרוא לאט מאוד

לעומת זאת, צורב באיכות בינונית יכול לעבוד טוב יותר למשך יותר זמן מאשר הCD

פורסם
  • מחבר

אה אז זה אפילו יותר טוב

;D

פורסם

לשם מה ללכת סחור סחור? המליצו לך על המערכת של NOX לAMD וזהו. אל תסבך עצמך.

ולא, כונן תקליטורים אינו מחזיק כמה חודשים אלא הרבה יותר. הוא מתחיל להחלש בתקופה מאוד מאוחרת.

פורסם
  • מחבר

בסדר! אני כמעט בטוח קונה את המחשב הזה (עם הציונים שלי בסוף השנה יהיו טובים - והם טובים). מה הלחץ?.. :saint:

פורסם
  • מחבר

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 612.79 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 518.75 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 346.99 ] 1

CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 102.39 ] 1

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 559.86 ] 1

Video Cards : Powercolor Radeon 9700 128MB DDR Video Card [ ¤ 1516.23 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 299.88 ] 1

Monitors : 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor [ ¤ 1078.66 ] 1

Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 302.2 ] 1

Service : Computer Assembly [ ¤ 152.28 ] 1

5584 (מזומן)

זה המפרט הסופי שלי. אמרו לי לקחת CPU COOLING VOLCANO 10 זה הכי טוב שיש ואמרו לי (מנסיון) שעכשיו בקיץ זה חשוב מאוד כי בימיוחד הAMD מתחמם מאוד אז אמרו לי לקחת את זה.

ועוד משהו. שמתי לב שבלוח אם הזה אין כרטיס רשת, זה חשוב? יש לי עוד מחשב בבית (שאני משתמש בו עכשיו). כדאי לקנות כרטיס רשת אינטל לא מורכב בלוח?

פורסם

אם אתה רוצה לחבר שניהם ולבנות רשת, תוכל תמיד לרכוש כרטיס רשת בעתיד. מאוד זול. 40ש"ח.

הV10 מיותר. רק V6Cu.

פורסם
  • מחבר

אני חייב רשת, לא? כי אז אני יצטרך לרכוש עוד מודם של ASDL. למחשב השני....עדיף כבר מודם אחד ורשת לא?

פורסם

מודם הוא אינו פיתרון לחיבור רשת. בשביל חיבור רשת על כל מחשב לכלול כרטיס רשת, אם על כך תבוסס הרשת, כמובן.

תקנה אחד בעתיד, כפי שאמרתי. יש בעיות? שאלות?

פורסם
  • מחבר

לא הבנת. אני מתכוון שאם המחשבים שלי יהיו מחוברים לרשת אני לא יצתרך 2 מודמים של ADSL. מודם אחד למחשב אחד והרשת כאילו תעשה שגם המחשב השני יהיה מחובר לאינטרנט המהיר...

לא?

פורסם

בפעם הבאה תשתה קצת קולה לפני שאתה קורא את ההודעות שלי, כי לזה התכוונתי. ;)

כשאמרתי שמודם לא יפתור את הבעיה, התכוונתי לכך שאין צורך בלמעלה ממודם בודד, יחיד.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני יחבר את המחשב החדש שלי לאינטרנט המהיר?!? יש לי במחשב הזה אבל מה עם החדש?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים