פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר cd-r - דיסק חד-פעמי פשוט.cd-rw - דיסק רב פעמי.דיסק חד פעמי = שאי אפשר למחוק קבצים בדיסק אחרי שצרבת?ודיסק רב פעמי ההפך???
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים דיסק רב פעמי הוא כמו דיסקט חד פעמי זה חד פעמי... מהירות הצורב שלך היא לא בהכרח המהירות שתצרוב בה. צריכה להיות התאמה בין מהירות הצורב למהירות המקסימלית שבה אפשר לצרוב דיסק מסויים. הנמוך מבין השניים זאת המהירות שבה תצרוב. כלומר, אם תקנה דיסק שהמהירות המקסימלית שבה אפשר לצרוב אותו היא X32, אז צורב במהירות X32 יצרוב אותו באותה מהירות כמו צורב במהירות X52... תיקח תמיד את הנמוך בין מהירויות הצורב והדיסק, וזאת מהירות הצריבה שלך.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים nero - תוכנה הטובה בעולם {לדעתי} לצריבה, אתה יכול להוריד מהאתר שלהם עידכונים, www.nero.com אמנם offtopic אבל לא הכי טובה בעולם בנושאי צריבות dvd : בענייני cd-r , אין יותר טובה
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים בניגוד לכולם אני אומר קח את הסוני צורב מצוין (מנסיון אישי) מדיות שנצרבו באמצעותו נקראות גם במערכות סטריאו ישנות מימי הביניים (בניגוד לצורב LITEON של חברה שלי) בקיצר תותח אמיתי...
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים ללא ספק אתה ניצב בפני בחירה קשה...2 הצורבים מצויינים.יחד עם זאת הייתי ממליץ לך על הצורב של SONY.צורב ממש ממש ממש ממש ממש מצויין.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר אווף הרגתם אותי!! גררררררררררררררר מה לקחת?!?! זה באמת משנה??? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :AR15:
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים זה באמת משנה??? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :AR15: האמת? לא! תבחר את הצורב הזול מביניהם או זה עם האחריות הארוכה יותר (כולם שנה, לא?)...
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים יש חנויות מחשבים טובות שקונות את הלייטאון מיבואן בארץ (תגה) שנותן שנתיים אחריות. לסוני יש רק שנה אחריות.הלייטאון מצוין ולפחות הצורב שנמכר היום בלמיר מגיע עם מדית RW שתומכת ב 24* שזה גם חשוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.