עבור לתוכן

קריאה לא נכונה של טמפרטורה בלוח DFI

Featured Replies

פורסם

שלום :)

יש ברשותי לוח של DFI דגם P45 T2RS PLUS, והתקנתי תוכנה לטמפרטורה REALTEMP ו TJMAX מכוון ל 100, ( מעבד E8500 )

העיניין הוא שבביוס המעבד עומד על 18 מעלות, בזמן שבמנוחה בווינדוס REALTEMP מראה 38 מעלות ולא יורדת מיזה לא משנה מה...

בלוחות הקודמים שלי של DFI היה תוכנה שהגיע עם הלוח SMART GUARDIAN משהו כזה... היא לא קיימת לצ'יפסט P45 ? כי אני לא מוצא אותה באתר לערכת שבבים הזאת...

ולה הזיוף הגדול הזה של REALTEMP מול הביוס ?

פורסם

תהיה בטוח שהמדידה בביוס לא נכונה :)

ובכלל, במעבד שלך, אתה לא צריך מדידה של הלוח אם (ולכן לא משנה הצ'יפסט)

אתה צריך את המדידה עפ"י הTJMAX כמו שציינת ולכן REALTEMP היא בסדר גמור.

פורסם

אין לך מה לדאוג גם אצלי זה ככה, ולגבי SMART GURDIEN - תחפש בדיסק דרייברים שהגיע עם הלוח... יש אותה.

פורסם

קראת את הסטיקי ? הוא היה יכול לחסוך לך..

פורסם
  • מחבר

מצאתי להוריד SMART GUARDIAN ושהכל בסטוק בוא מראה 22 מעלות למעבד בזמן ש REAL TEMP מראה 38, מה שמוזר שלא משנה מה הטמפרטורה בחוץ REAL TEMP לא רוצה לרדת מ 38 מעלות במנוחה... הרדיאטור של הקירור מים מחוץ לחלון ובלילה המים במיכל ממש ממש קרים...

פורסם

עזוב שטויות... REALTEMP עם TJ 100 זו האינדיקציה הנכונה.

פורסם

Bashash אין שום אינדיקציה נכונה, ערך הTJMAX אינו ידוע במעבדים הללו ולכן הדבר הכי נכון הוא לעבוד לפי המרחק מTJMAX.

פורסם
  • מחבר

מזה המייטי מקס הזה ? כל הזמן אתם אומרים את זה ואני לא מבין מזה ! למה לא לבדוק דרך הביוס או תוכנות שהגיעו יחד עם הלוח ? הם לא אמורות להיות הכי אמינות ?

פורסם

אין עניין של אמינות- לא אפשרי לקבל את הטמפ' מהחיישנים. ישנו חישוב לטמפ' שמגיעה מהחיישנים הדיגיטליים שנמצאים על כל ליבה וליבה.

בסטיקי יש הסבר לגבי העניין הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים