פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אני יודע שהנושא הזה נתחן בעבר בפורום אבל אף פעם לא הייתה תשובה מוחלטת בקשר לזה.אני כבר מילאתי את ה"בורות" שבין הגשרים בהצלחה אך אני לא יודע מאיפה להשיג את החומר המוליך הזה שנראה כמו לק.רציתי לעשות את זה כבר לפני המון זמן..........תודה מראש :smoke:
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר כמו תמיד אף אחד לא מגיב לפתיחת מכפלה לAMD...אתם באמת לא יודעים?!?!רק שאלתי איפה משיגים את החומר שמוליך בין הגשרים..מצטער על ההקפצה (חייב אחד שיגיד את זה :AR15: )תודה מראש
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר אני יודע שיש כאן אנשים שפתחו את המכפלה בפלומינו שלהם..באיזה חומר הישתמשתם והכי חשוב איפה השגתם אותו?!!!לא הולך על השיטה של עיפרון הפחם כי זה לא עובד על המעבד הזה השיטה הזו הייתה מתאימה יותר למעבדי הT-Bird
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים עדיין לא ניסיתי לפתוח אבל מה שכן ניסיתי פעם להקיש Unlocking Athlon ב www.google.comומצאתי המון אתרים עם חומר.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים לא שמת לב לשאלה שלו הוא יודע איך לנעול אבל הוא לא יודע מאיפה להשיג את החומר שמוליך בין הגשרים..
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר עדיין אף אחד לא יודע :-\לפחות תגידו איפה לשאול בקשר לחומר הזה שמוליך בין הגשריםנ.ב אני לא צריך מדריכים אני יודע לנעול כבר מילאתי את ה"בורות" שבין הגשרים..
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר תנסה אולי מלחם לא יודע מה להגיד לך החום של המלחם/בדיל יהרוס את המעבד :AR15: עוד הצעות מה עם כל פותחי המכפלה שראיתי בעבר? (THE-FOX, The-byter, capteincavemen ועוד המון אחרים)
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים זה חומר מיוחד, אתה יכול לקנות אותו בחו"ל כחלק מערכה, או שאתה יכול להשתמש בחומר לתיקון של הפסי חימום האלה שבחלון האחורי שבמכוניות...שמעתי גם על חומר שנועד ליצור מעין "הלחמה קרה", יעני זה חומר שאתה מורח והוא מתקשה ונהייה ברזל... לא ניסיתי.את הערכה אתה יכול לקנות פה:http://www.highspeedpc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=HSPC&Product_Code=XPkit&Category_Code=OC
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר זה חומר מיוחד, אתה יכול לקנות אותו בחו"ל כחלק מערכה, או שאתה יכול להשתמש בחומר לתיקון של הפסי חימום האלה שבחלון האחורי שבמכוניות...שמעתי גם על חומר שנועד ליצור מעין "הלחמה קרה", יעני זה חומר שאתה מורח והוא מתקשה ונהייה ברזל... לא ניסיתי.מאיפה משיגים את זה?אני לא מעוניין לקנות מוץ לארץ ובכלל אני לא סומך על קנייה באינטרנט מהמון סיבות..תודה מראש סוף סוף מישהו ש...
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים זה מן שפורפרת כזאת...ראיתי כזה בהום סנטר.אני אישית לא הייתי משתמש בזה, הייתי הולך על הערכות של התיקון פסי חימום.את ה"ברזל" אתה לא יכול להסיר מהסיבה הפשוטה שזה ברזל !תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה את זה כי מניסיון - חיבור הגשרים זה קשה!
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר הייתי הולך על הערכות של התיקון פסי חימום.ומאיפה אפשר להשיג ערכה כזו?אפשר להסיר אותה אם הפתיחה לא הצליחה?היא מוליכה?מאיזה חומר היא עשוייה?תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.