פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים פירמטתי המון מחשבים בחיי אבל זה פעם ראשונה על לפטופ..קודם כל הדיסק התקנה של ווינדואס לא מזהה לי את ההרדיסק , איזה דרייבר אני צריך שמתאים למחשב הזה?יש עוד דרייברים מסויימים ששייכים למחשב הזה שחשוב שיהיה לי לאחר ההתקנה כדי שהדברים המנימלים כמו אינטרנט אלחוטי וכו' יעבדו?תודה...
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים דריברים - בקישורhttp://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=1847095〈=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=1847094&taskId=135 בקשר לאין קונן תבטל בביוס את SATA Native Mode
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר אני צריך להוריד משם דרייברים של הSATA כדי שהוא יזהה אותו בהתקנה של הווינדואס לא?יש שם 3 דרייבירם שונים שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם..היות והקבצים לא בדיוק בגודל של דיסקט אז אני אמור לצרוב את זה על דיסק בניפרד?לא מבין את הקטע הדפוק הזה שלפעמים הווינדואס לא מזהה את ההרדיסק SATA ..
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר למה אתה לא משחזר את המערכת דרך מחיצת השחזור? (F11 בבוט)עשיתי את זה בסוף כי לא היה לי כוח להתחיל להתעסק עם כל הזמן הזה..כמה שהרבה יותר קל לפרמט דסקטופ...בכל מקרה רציתי להתקין ווינדואס שונה ממה שהיה מותקן על הלפטופ אבל זה טיפה מסובך וצורך הרבה סבלנות וארגון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.