עבור לתוכן

המלצה| חייב לקנות מקלדת למשחקים - 250 ש"ח..!

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות מקלדת שתהיה מיועדת בעיקר למשחקים, האמת שעד עכשיו הייתי די סגור על המקלדת WAVE, אבל קיבלתי את הרושם שהמיקום של חלק מהמקשים קצת מקשה על החיבור שלהם ביחד.

התקציב שלי עומד על - 250 ש"ח, אם אפשר למצוא משהו יותר זול, יותר טוב.

יש לי פאד טוב QCK, יש לי עכבר מעולה G9, ועכשיו רק חסרה לי מקלדת טובה =]

אני אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למי שיש את המקלדת WAVE בכל הקשור לשימוש בה במשחקים.

תודה.

פורסם

בבעלותי הWAVE ואין לי שום טענות לגביה.

מיקום המקשים? זו מקלדת סטנדרטית לכל הדעות.. על מה אתה מדבר?

אולי בהתחלה (יום, גג יומיים) אתה בטעות תלחץ על כפתורים שהם ליד.. למשל Q במקום W. אבל זה משהו שקורה כמעט עם כל מקלדת לאחר שמתרגלים ומחליפים זה טבעי שזה יקרה. נכון שהעיצוב שלה קצת גלי, אבל מבחינת המקשים אין לזה impact ולו קלוש ביותר.

פורסם
  • מחבר

בבעלותי הWAVE ואין לי שום טענות לגביה.

מיקום המקשים? זו מקלדת סטנדרטית לכל הדעות.. על מה אתה מדבר?

אולי בהתחלה (יום, גג יומיים) אתה בטעות תלחץ על כפתורים שהם ליד.. למשל Q במקום W. אבל זה משהו שקורה כמעט עם כל מקלדת לאחר שמתרגלים ומחליפים זה טבעי שזה יקרה. נכון שהעיצוב שלה קצת גלי, אבל מבחינת המקשים אין לזה impact ולו קלוש ביותר.

אני מהתחלה האמת בניתי על המקלדת הזאת, היא נראת נוחה בטירוף!

ב-KSP מוכרים אותה ב-190 ש"ח, אבל בלי מקשים בעברית, כדאי לקנות מהם?

עוד משהו, יש מדבקות בעברית שאפשר להדביק על המקלדת, או שעדיף לקנות מקלדת עם עברית וזהו..

הייתי צריך את החיזוק הזה, ומה אתה אומר בקשר לנעילה שיש למקשים ביחד, זה מפריע?

פורסם

נעילה?

אוי! אל תחזור על קשקושים שאנשים אומרים- אנשים שלא התנסו בכלל במקלדת הזו. (ואני התווכחתי עם מישהו לגבי זה לא מזמן)

עזוב, אל תמהר לקנות. חכה לעוד תגובות- יש עוד אנשים שממליצים על המקלדת הזו- אולי עדיף שתשמע מרוב של אנשים.

לגבי השפה.. שים עוד 45ש"ח ותקנה עם עברית !

נ.ב. הנה ביקורת שמצאתי בגוגל, אמנם על הסט שמכיל בו את המקלדת, אבל תתייחס בביקורת רק אל המקלדת.

http://www.startupseeds.com/Forums/ShowThread.aspx?ForumID=1009&ri=7055&PageIndex=1

פורסם
  • מחבר

נעילה?

אוי! אל תחזור על קשקושים שאנשים אומרים- אנשים שלא התנסו בכלל במקלדת הזו. (ואני התווכחתי עם מישהו לגבי זה לא מזמן)

עזוב, אל תמהר לקנות. חכה לעוד תגובות- יש עוד אנשים שממליצים על המקלדת הזו- אולי עדיף שתשמע מרוב של אנשים.

לגבי השפה.. שים עוד 45ש"ח ותקנה עם עברית !

נ.ב. הנה ביקורת שמצאתי בגוגל, אמנם על הסט שמכיל בו את המקלדת, אבל תתייחס בביקורת רק אל המקלדת.

http://www.startupseeds.com/Forums/ShowThread.aspx?ForumID=1009&ri=7055&PageIndex=1

תודה אחי, קניתי היום את המקלדת בעברית, עלתה לי 250 ש"ח עם 5 שנים אחריות.

מאוד מאוד מאוד נוחה..!!!

פורסם

תתחדש!

גם אני רוצה לקנות , מאיפה קנית אייבורי? ויש לי עוד שאלה עליה , כשמקלידים עליה היא שקטה יחסית.<?

פורסם
  • מחבר

תתחדש!

גם אני רוצה לקנות , מאיפה קנית אייבורי? ויש לי עוד שאלה עליה , כשמקלידים עליה היא שקטה יחסית.<?

קניתי מפוקס פיסי, אבל הם עשו לי הנחה כי קניתי מהם מחשב, המחיר הרגיל הוא 293 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים