עבור לתוכן

זכרונות והתחממות

Featured Replies

פורסם

האם יש טעם בזכרונות עם קרור מובנה

אני מחפש זכרונות של 2G וראיתי שרובם מגיעים עם קרור מובנה למעט זכרונות של קינגסטון

מדובר על מהירות 800mhz האם יש עדיפות במהירויות האללו לזכרונות עם קרור מובנה

האם זכרונות ללא קרור מובנה צריכים להיות מקוררים על ידי קרור חיצוני?

פורסם

אף זכרונות נורמליים (במתח יחסית סטנדרטי) לא צריכים קירור אם אתה לא עושה OC.

ובכן, אתה עושה OC?

פורסם
  • מחבר

לא עושה OC

האם אתה אומר שהזכרונות עם קרור מובנה עשויים לOC ?

פורסם

כן.

שבבי זיכרון הם לא רכיבי שפולטים הרבה חום, לפחות לא במתח "סטנדרטי" של ~1.8 וולט.

אם תעשה OC ותעלה מתח לזכרונות מן הסתם הם יתחממו יותר.

אם אתה לא עולה OC, אני לא רואה שום סיבה ללכת על זיכרון יקר יותר גם גוף קירור עליו.

פורסם
  • מחבר

תודה

ראיתי הבדלים במחירים בזכרונות אומנם אותה מהירות אבל מודלים שונים XMS2-6400 / PC-6400 וכו'

בנוסף על הזכרונות יש סימול של אותיות מה המשמעות CL3/CL4/CL5 וכו'

מקווה שלא עשיתי בלאגן במונחים ???

אשמח להסבר על הסימונים

פורסם

אם אינך מבצע אוברקלוק, כל זה לא ישנה שום דבר מבחינתך. אז קח את ה-DDR2 800Mhz הכי זול שתמצא לפי הנפח הרצוי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות :xyxthumbs:

פורסם

ל CL דווקא אין קשר ל OC. אבל מה שכן, ההבדל לא יהיה מורגש למשתמש הפשוט מן המניין..

אבל שיהיה לך לידע כלל - כמה שה CL נמוך יותר - זה יותר טוב. (שוב - לך זה לא יישנה כנראה אז לך על הזול, כמו CL5)

פורסם

בוודאי שיש קשר. ע"י שחרור תזמונים ניתן להגיע לתדרים גבוהים יותר באוברקלוק של הזיכרון. ומן הסתם שזה נח יותר ככל שהתזמונים נמוכים יותר. אם אתה קונה זיכרונות ואתה מתכנן OC, וראית CL4 בתוספת מחיר קטנה על-פני CL5, אז זה אמנם לא ישנה את האוברקלוק שלך בצורה משמעותית, אבל זה נחמד לדעת שבמקרה הצורך תוכל לשחרר קצת את התזמונים ולהגיע לתדר זיכרון גבוה יותר.

פורסם

נכון, במקרה כזה אתה צודק.

הכוונה שלי היא שאין קשר באופן כללי בין CL נמוך ל OC . כוונת היצרן מראש לא היתה שיהיה לך יותר נוח לשחרר להם תזמונים אלא שהם יעבדו במחזור שעון קצר יותר. שחרור תזמונים לגבוהים יותר לא הופך את תכונת ה CL לתכונה שקשורה בצורה ישירה ל OC..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים