עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה בקשר ל CROSS FIRE בלוח מבוסס P45

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד...

הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת...

תודה :)

פורסם

אתה "מפסיד" כל כך מעט ביצועים שאתה לא תראה הבדל בין 8 ל16 ולא הכי קטן אפילו

בהצלחה עם ה CF החייתי! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי :) אחרי שהבאתי אותו חשבתי לעצמי שהייתי יכול למכור 4870 שיש לי באיזה 1000 שקל ולהוסיף 1300 שקל ולקחת 4870X2 בכרטיס יחיד, במקום לקנות ב 1300 שקל האלה כרטיס נוסף...

נו טוב, יש יתרון שאם אחד הולך אפשר עדיין לעבוד...

:P

פורסם
  • מחבר

במקום לפתוח נושא חדש, אני ישאל בדיון הזה...

במידה ואני מחבר את שני ה 4870, כמובן שכל סלוט עובד ב X8, עכשיו בוא נאמר שאני רוצה לבטל כרטיס אחד, אבל דרך הגרייברים, זאת אומרת לעשות DISABLE ל CROSSFIRE, אבל שעדיין הכרטיסים שניהם יהיו מחוברים,

הכרטיס שעובד יחזור לעבוד ב X16 ? או שעדיין יעבוד ב X8 בגלל שחברו לצידו...?

???

פורסם

סתם שאלה, באמת היה לך בעיית ביצועים עם 4870 אחד על מסך 22" שרכשת CF ?

פורסם

ההשוואה הטובה ביותר בין P45 ל X48 ראיתי כאן:

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=571156

במקום לפתוח נושא חדש, אני ישאל בדיון הזה...

במידה ואני מחבר את שני ה 4870, כמובן שכל סלוט עובד ב X8, עכשיו בוא נאמר שאני רוצה לבטל כרטיס אחד, אבל דרך הגרייברים, זאת אומרת לעשות DISABLE ל CROSSFIRE, אבל שעדיין הכרטיסים שניהם יהיו מחוברים,

הכרטיס שעובד יחזור לעבוד ב X16 ? או שעדיין יעבוד ב X8 בגלל שחברו לצידו...?

???

אישית לא ניסיתי את זה, אבל כדי לעבור בין X8 ל X16 בלוח שלי אני צריך להזיז 9 jumper-ים.

כנראה לא צריך להוציא את הכרטיס אבל כדי שיהיה גישה ל 9 jumper-ים צריך להוציא את הכרטיס השני.

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה, באמת היה לך בעיית ביצועים עם 4870 אחד על מסך 22" שרכשת CF ?

בוא אני יסביר לך את העיניין :cool2:

היה לי 4870 אחד, הוא החליט פתאום למות ( באמא שלי לא עשיתי לו כלום ) נתתי אותו לפנדה שיחליפו לי, אמרו שיקח כמה ימים... בזמן הזה לא הלך לי שום משחק טוב עם ה 6600GT המעפן שמצאתי בבית, וממש שעמם לי !!! אז הלכתי ל KSP עליד הבית והיה להם 4870 במלאי ב 1250 שקל... אז לקחתי אותו ועכשיו אני מחכה ש-ה4870 יחזור מפנדה ונחבר את שניהם ביחד...

מבין ? ;D

אני לא מוצא שום ג'מפר שקשור לזה אצלי... אוליי אצלי זה לבד ?

פורסם

בוא אני יסביר לך את העיניין :cool2:

היה לי 4870 אחד, הוא החליט פתאום למות ( באמא שלי לא עשיתי לו כלום ) נתתי אותו לפנדה שיחליפו לי, אמרו שיקח כמה ימים... בזמן הזה לא הלך לי שום משחק טוב עם ה 6600GT המעפן שמצאתי בבית, וממש שעמם לי !!! אז הלכתי ל KSP עליד הבית והיה להם 4870 במלאי ב 1250 שקל... אז לקחתי אותו ועכשיו אני מחכה ש-ה4870 יחזור מפנדה ונחבר את שניהם ביחד...

אחלה סיבה.

אני לא מוצא שום ג'מפר שקשור לזה אצלי... אוליי אצלי זה לבד ?

בלוח שלך p45-t2rs plus אין jumper-ים שצריך לשנות במעבר ל Crossfire, רק להגדיר ב CCC.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל אנחנו עדיין לא יודעים בקשר לעיניין של ה X16 ו X8 עם הביטול של כרטיס אחד דרך ה CCC...

עריכה,

ההשוואה שהעלת, היא ניראת לי מוזרה קצת... כי ברוב המיקרים ה P45 לוקח את ה X48... ואיו כאן כל כך הגיון... לא ?!

או בעצם דיי שווה לו...

פורסם

אוקיי, אבל אנחנו עדיין לא יודעים בקשר לעיניין של ה X16 ו X8 עם הביטול של כרטיס אחד דרך ה CCC...

שיחזור הכרטיס שלך תעדכן אותנו, יכול להיות שמספיק click ב ccc ויכול להיות שצריך להוציא אותו.

גם יכול להיות שלכל לוח אם יש את השגעונות שלו, צריך לנסות.

ההשוואה שהעלת, היא ניראת לי מוזרה קצת... כי ברוב המיקרים ה P45 לוקח את ה X48... ואיו כאן כל כך הגיון... לא ?!

או בעצם דיי שווה לו...

לא מוזר, היתרון של לוח X48 עם x16x16 על P45 עם X8X8 מאוד קטן ועומד על 5-6% (במקסימום).

כלומר אין סיכוי שמצפיה במסך ניתן להבחין אם מדובר על Crossfire של X16X16 או X8X8.

פורסם

כן אבל ראיתה את ההבדל בי x4 ל x16 :silly:

פורסם
  • מחבר

חחח אני חושב ש 4870 יחיד ב X16 נותן יותר ביצועים לפעמים מ 2 כאלה שכל אחד ב X4 :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.