עבור לתוכן

שאלה בקשר ל CROSS FIRE בלוח מבוסס P45

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד...

הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת...

תודה :)

פורסם

אתה "מפסיד" כל כך מעט ביצועים שאתה לא תראה הבדל בין 8 ל16 ולא הכי קטן אפילו

בהצלחה עם ה CF החייתי! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי :) אחרי שהבאתי אותו חשבתי לעצמי שהייתי יכול למכור 4870 שיש לי באיזה 1000 שקל ולהוסיף 1300 שקל ולקחת 4870X2 בכרטיס יחיד, במקום לקנות ב 1300 שקל האלה כרטיס נוסף...

נו טוב, יש יתרון שאם אחד הולך אפשר עדיין לעבוד...

:P

פורסם
  • מחבר

במקום לפתוח נושא חדש, אני ישאל בדיון הזה...

במידה ואני מחבר את שני ה 4870, כמובן שכל סלוט עובד ב X8, עכשיו בוא נאמר שאני רוצה לבטל כרטיס אחד, אבל דרך הגרייברים, זאת אומרת לעשות DISABLE ל CROSSFIRE, אבל שעדיין הכרטיסים שניהם יהיו מחוברים,

הכרטיס שעובד יחזור לעבוד ב X16 ? או שעדיין יעבוד ב X8 בגלל שחברו לצידו...?

???

פורסם

סתם שאלה, באמת היה לך בעיית ביצועים עם 4870 אחד על מסך 22" שרכשת CF ?

פורסם

ההשוואה הטובה ביותר בין P45 ל X48 ראיתי כאן:

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=571156

במקום לפתוח נושא חדש, אני ישאל בדיון הזה...

במידה ואני מחבר את שני ה 4870, כמובן שכל סלוט עובד ב X8, עכשיו בוא נאמר שאני רוצה לבטל כרטיס אחד, אבל דרך הגרייברים, זאת אומרת לעשות DISABLE ל CROSSFIRE, אבל שעדיין הכרטיסים שניהם יהיו מחוברים,

הכרטיס שעובד יחזור לעבוד ב X16 ? או שעדיין יעבוד ב X8 בגלל שחברו לצידו...?

???

אישית לא ניסיתי את זה, אבל כדי לעבור בין X8 ל X16 בלוח שלי אני צריך להזיז 9 jumper-ים.

כנראה לא צריך להוציא את הכרטיס אבל כדי שיהיה גישה ל 9 jumper-ים צריך להוציא את הכרטיס השני.

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה, באמת היה לך בעיית ביצועים עם 4870 אחד על מסך 22" שרכשת CF ?

בוא אני יסביר לך את העיניין :cool2:

היה לי 4870 אחד, הוא החליט פתאום למות ( באמא שלי לא עשיתי לו כלום ) נתתי אותו לפנדה שיחליפו לי, אמרו שיקח כמה ימים... בזמן הזה לא הלך לי שום משחק טוב עם ה 6600GT המעפן שמצאתי בבית, וממש שעמם לי !!! אז הלכתי ל KSP עליד הבית והיה להם 4870 במלאי ב 1250 שקל... אז לקחתי אותו ועכשיו אני מחכה ש-ה4870 יחזור מפנדה ונחבר את שניהם ביחד...

מבין ? ;D

אני לא מוצא שום ג'מפר שקשור לזה אצלי... אוליי אצלי זה לבד ?

פורסם

בוא אני יסביר לך את העיניין :cool2:

היה לי 4870 אחד, הוא החליט פתאום למות ( באמא שלי לא עשיתי לו כלום ) נתתי אותו לפנדה שיחליפו לי, אמרו שיקח כמה ימים... בזמן הזה לא הלך לי שום משחק טוב עם ה 6600GT המעפן שמצאתי בבית, וממש שעמם לי !!! אז הלכתי ל KSP עליד הבית והיה להם 4870 במלאי ב 1250 שקל... אז לקחתי אותו ועכשיו אני מחכה ש-ה4870 יחזור מפנדה ונחבר את שניהם ביחד...

אחלה סיבה.

אני לא מוצא שום ג'מפר שקשור לזה אצלי... אוליי אצלי זה לבד ?

בלוח שלך p45-t2rs plus אין jumper-ים שצריך לשנות במעבר ל Crossfire, רק להגדיר ב CCC.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל אנחנו עדיין לא יודעים בקשר לעיניין של ה X16 ו X8 עם הביטול של כרטיס אחד דרך ה CCC...

עריכה,

ההשוואה שהעלת, היא ניראת לי מוזרה קצת... כי ברוב המיקרים ה P45 לוקח את ה X48... ואיו כאן כל כך הגיון... לא ?!

או בעצם דיי שווה לו...

פורסם

אוקיי, אבל אנחנו עדיין לא יודעים בקשר לעיניין של ה X16 ו X8 עם הביטול של כרטיס אחד דרך ה CCC...

שיחזור הכרטיס שלך תעדכן אותנו, יכול להיות שמספיק click ב ccc ויכול להיות שצריך להוציא אותו.

גם יכול להיות שלכל לוח אם יש את השגעונות שלו, צריך לנסות.

ההשוואה שהעלת, היא ניראת לי מוזרה קצת... כי ברוב המיקרים ה P45 לוקח את ה X48... ואיו כאן כל כך הגיון... לא ?!

או בעצם דיי שווה לו...

לא מוזר, היתרון של לוח X48 עם x16x16 על P45 עם X8X8 מאוד קטן ועומד על 5-6% (במקסימום).

כלומר אין סיכוי שמצפיה במסך ניתן להבחין אם מדובר על Crossfire של X16X16 או X8X8.

פורסם

כן אבל ראיתה את ההבדל בי x4 ל x16 :silly:

פורסם
  • מחבר

חחח אני חושב ש 4870 יחיד ב X16 נותן יותר ביצועים לפעמים מ 2 כאלה שכל אחד ב X4 :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים