עבור לתוכן

מעוניין לקנות מצלמות לעריכה ושימוש ביתי בתקציב 1000

Featured Replies

פורסם

אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות.

אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו).

אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות).

עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז).

ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)

פורסם

מה בדיוק אתה מתכוון לעשות עם הסט-אפ הזה? צילום סטריאוסקופי? פנורמות של נושאים בתנועה?

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין בנושא, אבל כל מה שאני רוצה לצלם זה אביזרים שנעים מפעם לפעם בצורה מקצועית

(תיקח לדוגמא מכוניות נעות בתוך עיר קטנה- צריך לצלם תמונה-תמונה).

מעבר לזה, אני חושב שאולי אצטרך גם תאורה מיוחדת ואולי אביזרים שיחזיקו את המצלמה וגם עוד חומרי גלם באוויר.

פורסם

אני לא רואה איך תוכל לעשות זאת עם תקציב של 1000 ש"ח. רק חצובה (אחת) עם מוט אופקי תעלה בערך סכום כזה. תוסיף חצובה נוספת ושתי מצלמות והגעת לתקציב של לפחות 3500 ש"ח.

לגבי מצלמה, דגמים שכוללים חיבור לכבל משחרר אינם זולים. מה שיכול לפתור לך את הבעיה זה תוסף התוכנה CHDK, שמאפשר למצלמות קומפקטיות נתמכות של קנון לצלם באמצעות זיהוי תנועה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי נכון, אני צריך לצלם תמונה-אחר-תמונה, כלומר אני זה שיוצר את התנועה ולא החומרים.

התקציב שנתת הוא מוגזם מאוד, שתי מצלמות נורמליות ביחד 900 ש"ח ו2 חצובות מקסימום 700 ש"ח.

אני רוצה להזכיר שאני מצלם תמונה-אחר-תמונה וצריך מצלמה ממוצעת (מומלץ עם וידאו ואין צורך באודיו).

אני מוכן לקנות מצלמה אחת במחיר יקר יותר אבל אני זקוק ל2 חצובות מתכווננות (שיוכלו להגיע לגובה רב או לצורה מאוזנת להקיף בניין)

ואם לא הבנתם אותי, החצובות צריכות להיות קטנות ולא להגיע לגובה רב (שיהיו רפלקסיות וגמישות שיוכלו לעמוד על עצם כלשהו.

הנה דוגמא לחצובה: Sunpak 620-786 Mini-Spider Tripod ב10 שקל (כמובן שאני לא אקנה את זה אבל זאת דוגמא)

אני צריך דגמים דחוף מאוד כי אני מתכנן לקנות אותם שבוע הבא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים