עבור לתוכן

האם KSP באמת מורידים מחירים?

Featured Replies

פורסם

באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי.

יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול.

מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?

פורסם

לפעמים כן לפעמים לא. בסה"כ גם אם ימכרו לך ב 50 אגורות פחות ממשה שמצאת זה נחשב יותר זול, לא?

אל תצפה ליותר מכמה שקלים אם בכלל

פורסם
  • מחבר

ברור לי, אני רוצה רק שישוו את המחיר כי החנות השניה רחוקה ממני.

השאלה היא אם מישהו בכלל נתקל בזה והורידו לו את המחיר, או שזה סתם פרסום?

פורסם

בעבר התקשרתי לשאול לגבי זה- על מוצר ספציפי. המוכר לא ידע לתת לי מחיר מדויק והוא הסתייג מעט ואמר "אם באתר כתוב, אז לפי מה שכתוב". כפי שנאמר, בשביל לצאת ידי חובה עם משפט כזה- מספיק למכור בשקל אחד פחות ואפילו עשרה אגורות פחות. אני לא לוקח את זה ברצינות.

פורסם
  • מחבר

שוב, אם רק הייתם קוראים את התגובה שלי.

אותי מעניין רק שיורידו את המחיר למחיר של החנות השנייה, לא שקל פחות.

רק רציתי לדעת אם מישהו עשה את זה בעבר??

פורסם

בתור אחד שהיה לו ניסיון איתם בקטע הזה, זה עובד אבל עם הסתייגות..

קניתי מהם לפני ארבע שנים כרטיס זיכרון SD 2 ג'יגה (אני חושב..) שבזמנו עלה אצלהם 500 ומשהו שקל ומצאתי אותו זהה בחנות בת"א (קניתי בקריות) את אותו מוצר ב-350 שקל או משהו בסגנון ההפרש הזה.. באתי עם זה ל-KSP ועד כמה שזה מוזר המוכר התקשר ובדק עם המוצר באמת קיים והחנות מוכרת אותו במחיר הזה ושנייה אח"כ קבלתי את המוצר במחיר של 349 - הקטע החשוב שלא תצא שיורידו לך מחירים בהפרש גדול.

לפני שנה באתי לקנות משם משהו אחר (לא זוכר כבר מה..) ושינו קצת את הכללים של הנושא הזה. הם מדגישים שני דברים:

1. המוצר נמכר באותם תנאים כמו ב-KSP (קיים במלאי מיידי, אחריות ל-X זמן, אריזה זהה - retail/OEM לפי מה שאתה קונה)

2. החנות ממנה אתה קונה נמצאת באזור הסניף של KSP בו אתה קונה (אם אתה תביא מחיר מחנות באשדוד, KSP תל אביב ישלחו אותך לקנות במחיר זול ב-KSP אשדוד..)

אל תצפה לארוחות חינם

פורסם

הטקטיקה חלקלקה ופשוטה מההתרשמות שלי.

לפני שנתיים באתי אליהם עם מפרט מחנות אחרת והמוכר הסתכל על המפרט ופשוט אמר שאין לו כמה חלקים, והציע לי חלופות שהם מייבאים שהוזילו מעט את המפרט (מארז של cheiftec ועוד כמה חלקים שאני לא זוכר כבר). מבחינתם זה תואם את ההגדרה של "זול יותר מכל חנות אחרת".

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אבל זה לא רלוונטי לי כי אני רוצה לקנות רק מוצר אחד, לא מחשב שלם.

פורסם

אני כבר דיברתי איתם על העניין הזה ולא פעם אחת, רק אם זה אותו מוצר, בדיוק! אותו דגם ואותה חברה אז ייתנו לך את ההנחה ובדרך כלל היא מסכנה... אבל דבר אחד זה שנראה אתכם חבר'ה מוצאים את ההארד דיסק סיגייט 1TB שהם מוכרים במחיר זול יותר :P שדיי נדלקתי עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים