עבור לתוכן

איך המקלדת הזו? תקציב 220 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מחפש מקלדת שתצטרף ל-MX518 שאני רוצה לקנות.

אני צריך שתהיה נוחה למשחקים ולא יזיקו פונקציות כאלה ואחרות. לא חייבת להיות אלחוטית.

ראיתי את זו: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/2996&cl=gb,en, נראת חמודה.

עולה בסביבות ה-175 ש"ח.

עריכה: מה עם זאת?

נראת סבבה וגם בתקציב. מישהו מכיר? היא טובה?

יש לכם המלצות אחרות? בכללי מחפש עכבר אופטי ומקלדת למשחקים בתקציב כולל של 400 ש"ח.

אם יש המלצות אחרות תגידו לי.

תודה!

פורסם

רציתי רק להמליץ שתנסה קודם את המקלדת -אני חושב שזה נוגע לכל דבר שהוא מערב אישיות של המשתמש. אוזניות, עכבר וכדומה.

פתח את הקופסה, אם לא נעים לך תבקש מהמוכר. תניח אותה ותראה איך היא נראית פיזית (במקום בתמונה באינטרנט או על הקופסה), גם תוכל ללחוץ על הכפתורים לראות עד כמה הם נוחים לך. אמנם אני לא בטוח שתוכל להתיישב ממש מולה, אבל זה עדיף מאשר לקנות אותה על סמך המלצה. לי היא נוחה, ובפורום עוד הרבה אנשים ממליצים עליה, אבל תמיד יש יוצאי דופן. ;)

פורסם

גם ממליץ על WAVE - רק תבדוק שהצורה שלה נוחה לך...

פורסם
  • מחבר

רציתי רק להמליץ שתנסה קודם את המקלדת -אני חושב שזה נוגע לכל דבר שהוא מערב אישיות של המשתמש. אוזניות, עכבר וכדומה.

פתח את הקופסה, אם לא נעים לך תבקש מהמוכר. תניח אותה ותראה איך היא נראית פיזית (במקום בתמונה באינטרנט או על הקופסה), גם תוכל ללחוץ על הכפתורים לראות עד כמה הם נוחים לך. אמנם אני לא בטוח שתוכל להתיישב ממש מולה, אבל זה עדיף מאשר לקנות אותה על סמך המלצה. לי היא נוחה, ובפורום עוד הרבה אנשים ממליצים עליה, אבל תמיד יש יוצאי דופן. ;)

קצת בעייתי לא?

פעם שאלתי את החנות אם אפשר לפתוח ולראות איך ה-FG1000 מרגיש, והם אמר שלא, ומאז ירדתי ממנו...

אני מאמין שהיא נוחה (היא נראית מאוד נוחה). אם יהיה אפשר איפה שאקנה אז אני אבדוק אותה.

אם לא, אז נראה כבר...

עריכה:

תפנית בעלילה!

אני הולך בסוף על ה-Wireless Laser Desktop 4000 כי הוא יעלה לי רק מאה שקלים חדשים, מחיר שווה לכל הדיעות. הביקורות שלו טובות וגם חבר שלי המליץ עליה, (והיא חוסכת לי מאה שקל וקצת שיושקעו בכבל HDMI חמדמד).

בכל מקרה, למרות שגרמתם לי להתאהב ב-WAVE, ה-4000 הזה נראה השקעה ששווה את הכסף (וזה חדש מהניילון/קרטון).

אז תודה לעוזרים.

פורסם

תתחדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים