פורסם 2003 ביוני 1422 שנים את המערכת שלי תוכלו לראות בצד ימין. הטמפרטורה אצלי היא 35~ במנוחה ו-42 במאמץ, לאחר שעיגלתי חוטים והוספתי SF2 שיוציא אוויר מאיזור המעבד ועוד מאוורר ג'נרי שמכניס אוויר מלמעלה (זה הסידור המוצלח ביותר ממה שבדקתי).קראתי בכמה ת'רדים שעידכון הביוס קורא את הטמפרטורה טוב יותר, ובתוכנות אחרות אכן הטמפרטורה נמוכה יותר אז נראה לי שהביוס לא קורא טוב אותה.הגירסא שלי זה-F2 של award, מה הגירסא שמעדכנים אליה מגירסא זאת?ורציתי לדעת אם עידכון מבטל אחריות, וזה חשוב... ואם כן אחריות על מה?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים חברה מוציאה ביוסים שיעדכנו אותם אך אם אתה עידכנת ביוס ולא בהצלחה אז החנות יכולה לשלול ממך את האחריות
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר רגע, אבל התעלמת קצת משאר הדברים שאמרתי האם הגירסא שלי נחשבת לגירסא שדורשת עידכון? האם קריאת המעלות קשורה לגירסת הביוס? ואם אני לא מתקין טוב את העידכון, איך מחזירים לגירסא קודמת (זה חשוב לי מאוד) ?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים לגבי קריאה נכונה יותר של הטמפ', אתה יכול לבדוק את זה בדף של העידכון או משהו...
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים זה מאד קשור כי אם אתה מעדכן ביוס אין מצב שאתה דופק את הלוחותמיד אתה יוכל בלי בעיה להחזיר את הביוס הקודםככה שאין לך מה לדאוג בקשר לאחריותואם אתה ממש רוצה לדעתאז כל חברה רשאית להחליט האם לתת לך אחריות אחרי שעידכנת ביוס. קשה לי להאמין שיעשו לך בעיות במיוחד עם לוח שעידכון ביוס לא יכול לדפוק כלום
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים דרך אגב מב גרם לך לכתוב את זה בפורום אוברקלוק?תקרא את החוברת הוראות כתוב שם בדיוק איך להתעסק עם הביול ביוסבשביל להגיע לאפשרויות תכנס לביוס (כשהמחשב עולה תעשה del)למטה רשום לך F8: Dual Bios
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.