עבור לתוכן

בעיה עם מדפסת

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים.

המדפסת שלי היא

HP Officejet J5700

ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור .

הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה

האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com

עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה יוצא מאוד לא טוב וקשה לקרוא , בנוסף גם ניסיתי להדפיס מnotepad וגם מהאינטרנט וזה עבד , ככה שאם מישהו יכול לעזור לי להמיר את הPDF לסוג אחר של קובץ שאני אוכל להדפיס זה גם יעזור.

פורסם

להמרת הקבצים

http://www.hellopdf.com/

ובנוגע לבעיה שלך.. הבנתי שהתקנת מחדש את הדרייברים, אבל אני ממליץ שתסיר אותם דרך לוח הבקרה> הוספה/הסרה של תוכניות. כך תוכל להיות בטוח שהוסרו כל השאריות מהמדפסת. לאחר מכן תפעיל את המחשב מחדש, ואז תתקין אותה. שים לב לא לחבר אותה אל המחשב עד שאתה מתבקש לעשות זאת- כלומר תנתק את המדפסת מהמחשב, תכניס את דיסק ההתקנה שלה ותעקוב אחר ההוראות. בשלב מסוים תתבקש לחבר אותה אל המערכת לצורך זיהוי וביצוע calibration ראשוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים