פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מה שהגיע עם הSF2 זה מדבקות להדביק את החיישן זיכרון לאן שאתה רוצהזה בהחלט לא פד טרמי...הוא אומנם יעמוד בחום אבל הוא לא מוליך חום משהו
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים לאהמדבקה רק צריכה להחזיק את החיישן למעבד או כל רכיב אחדהיא לא נמצאת בין החיישן למעבדהיא סה"כ מחזיקה את החיישן על המעבד כמו סצלו טייפ
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים לאהמדבקה רק צריכה להחזיק את החיישן למעבד או כל רכיב אחדהיא לא נמצאת בין החיישן למעבדהיא סה"כ מחזיקה את החיישן על המעבד כמו סצלו טייפנכון התפקיד שלה הוא רק להחזיק את החיישן ובניגוד לנייר דבק היא עמידה בחוםלאריק הייתי ממליץ להשתמש בפד טרמי שהיגע עם ההיטסינק שהוא קנה..
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מה שהגיע עם הSF2 זה מדבקות להדביק את החיישן זיכרון לאן שאתה רוצהזה בהחלט לא פד טרמי...הוא אומנם יעמוד בחום אבל הוא לא מוליך חום משהוקניתי לא מזמן SF2 וסתם מעניין אותי לדעת...היו 2 פסים שחורים שהבנתי שהם למאווררי TMD...והיו 4 עיגולים לבנים....זה ? משהו אחר ?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים NuXer על מה אתה מדבר?ה-SF2 לא מגיע עם עיגולים לבנים או עם פסים שחוריםאולי אתה מתכוון לאיזה היטסינק שקנית?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים הוא מדבר על הSK-7, הפדים הלבנים הם בשביל להדביק על הסינק כדי שלא יסדוק את הליבה
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים צריך להשתמש בהם או שאם אני שם AS3 אז לא?זה כמו פדים שבאים על הסינקים של אינטל כן?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים לא, אלו 4 פדים שמדביקים בצדדים כמו shim כדי שהמעבד לא ימחץ, בתכלס זה 4 ספוגים דביקים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.