עבור לתוכן

מדפסות ומכונות משולבות

Featured Replies

פורסם

יש לי מספר שאלות שקשורות לתחום:

א. אני הבנתי שבמדפסת שיש לה 4 ראשי דיו ויותר אז כשאר אחד מהם נגמר, המדפסת בעצם מושבתת וצריך לרכוש את אותו ראש דיו בצבע הספציפי כדי שהמדפסת תעבוד.. האם זה נכון? והאם זה נכון גם לגבי מדפסות לייזר? ( שבהן יש טונרים בצבעים שונים- כלומר אם נגמר הצהוב אז חייב לקנות צהוב כדי להמשיך להשתמש במדפסת? או שאפשר למשל להמשיך להדפיס רק בשחור ?)[

ב. במכונות משולבות עם פקס כאשר יש פידר לפקס, האם אני גם יכול דרך אותו פידר של הפקס לצלם מספר עותקים בזה אחר זה? כלומר שאותו פידר של פקס ישמש גם כפידר של מכונת צילום? והאם אפשר לסרוק גם דרך אותו פידר?

ג. מה זה אומר מדפסת עם ממשק רשת? לא הבנתי את הדבר הזה.. ומה ההבדל בין כרטיס רשת ( ממשק רשת ) לכרטיס רשת אלחוטי (wi fi) .. אני הבנתי שאם יש תמיכת ויי פי למדפסת אז היא בעצם מתחברת למחשב ללא כבלים אלא אך ורק לראוטר ואז כל מחשב בבית יכול להדפיס דרך אותה מדפסת.. משו כזה.. אני אשמח לקבל הסברים והבהרות בתחום הזה.. של כרטיס רשת רגיל וואי פיי.. מה צריך לחבר למה.. מה היתרנות בכל שיטה...?

ד. לפני מספר ימים רכשתי pe220 של זרוקס והגיע לי רק כבר אירופאי ( הכבל עם 2 פינים עבים כאלה ) , האם אפשר לחבר אותו לשקע בקיר בישראל ע"י הפעלת כח או שצריך לקנות מתאם כלשהו?

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים