עבור לתוכן

Leadtek GeForce3 Ti500 64MB טוב?

Featured Replies

פורסם

איך הכרטיס הזה בביוצועים? איך הוא לעומת MX440 ?

לאיזה ATI הוא מצליח להגיע ?

לא לדבר על משתלם או לא רק על מה ששאלתי תודה.

• תגובות 34
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה יותר טוב מה-MX. טוב יותר מה9000Pro ומה-9100.

פורסם
  • מחבר

PROLONK TI4200 64MB יותר טוב ממנו?

פורסם

PROLONK TI4200 64MB יותר טוב ממנו?

כן.

ודרך אגב , הטי 500 הוא לא כרטיס משתלם לקנייה מפני שבמחיר שלו כבר אפשר לקנות איזה טי 4400 שהוא יותר טוב ממנו.

פורסם

כן.

ודרך אגב , הטי 500 הוא לא כרטיס משתלם לקנייה מפני שבמחיר שלו כבר אפשר לקנות איזה טי 4400 שהוא יותר טוב ממנו.

יש פה אנשים עם ליקויים בהבנת הנקרא

פורסם
  • מחבר

כן.

לא סתם אמרתי לא לדבר על משתלם או לא.. אני משיג דיל טוב

פורסם

יש פה אנשים עם ליקויים בהבנת הנקרא

מה ?

פורסם

לא לדבר על משתלם או לא רק על מה ששאלתי תודה.

ולסיים עם זה. ROADRUNNER, היית יכול "להסביר" את זה יותר יפה :nono:

פורסם

זכרונות זכרונות... 8)

כשלפני שנה וחצי כל מי שהיה לו את הT500 היה המלך וכולם סגדו לו על 2000 הש"ח שהשקיע בכרטיס הנ"ל. אך שוק כרטיסי המסך משתנה מהר יותר מכל דבר הגיוני וכבר היום הכרטיס הנ"ל מתקרב לכרטיסים לשוק הנמוך :'(

פורסם
  • מחבר

:-\יש מה יש

למי יש 1300 שקל להשקיע באיזה חתיתה עם הלחמות לא חבל על הכסף.... :bash:

mx440 הספיק לי אני סתם מחליף בגלל ששיגעו אותי

פורסם

דווקא אם אתה משיג אותו בדיל טוב הוא אחלה והוא ברמה של Geforce 4TI 4200 לא יותר טוב וגם לא פחות טוב.

אחלה כרטיס.

הרבה יותר טוב מסדרת הMX והRADEON 9000\9200\9100

פורסם

מה פתאום אין מה להשוות בין TI 500 ל TI 4200 ה TI500 הוא באותה קבוצת איכות של כל הכרטיסים שהזכרת הוא פשוט הכי טוב בקבוצה הזאת ואז יש פער ענקי בביצועים עד ל TI 4200

פורסם

לא להגזים. הGF4 4200 עוקף את הT500 אבל לא בשום הפרש מורגש

פורסם

עם קצת אוברקלוק הוא יכול גם לעבור את ה4200... לא שווה אבל לקנות אותו בגלל ה64 מגה של זיכרון. עכשיו זה כבר קצת מדי. כבר חובה 128. במיוחד כשהמשחקים הרציניים יגיעו בקרוב.

פורסם

אני לא יודע איך זה במשחקים חדשים ועם הרבה שיידרים (אני מניח יתרון לא רע לטובות ה 4 במקרים כאלו) , אבל כשיצא ה4טיטניום לקחו אחד כזה ו3TI500 כיוונו אותם לאותה המהירות וקיבלו ביצועים כמעט זהים.

ברור שעדיף 4TI , אבל אם זה 4 ב 750 ש"ח מול נגיד 3 ב 400 ש"ח , זה הבדל לא קטן בכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים