פורסם 2003 ביוני 1422 שנים יש לי בעיה מעצבנת אבל אני לא בטוח- יש לי P 2.2 400MHZ ועשיתי OC ל 2.75 (FSB 125 VCORE 1.75)עכשיו , הבעיה היא שיש לי מאוור SPARK 7 עם AS3 ובכל זאת הטמפ' מגיעות ל 67זה הגיוני או שאני יפתח את כל המאוור ויחבר מחדש?נ.ב זה פועל כבר כמה חודשים
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים הטמ' במנוחה? אם כן, חבר מחדש את הסינק ותוודא שחיברת טובאולי הביוס מזייף שים חיישן חיצוני ותראהאו שתעדכן לביוס החדש ביותר
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים the CPU, the CPU, the CPU is on fire, we don't need no water [cooling], let the mother fucker burn, burn mother fucker, burn. =]I'm suprised it hasn't burned yet 67oC for an Intel CPU is A LOT, not suprising since you're using a generic HSF.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אז זהו שלא....ספארק 7 הוא לא ממש גנרי, הוא של TT ודיי איכותי. תבדוק את ביצועי המעבד, אם הם נמוכים סימן שהטמ"פ נמוכה והמעבד הוריד את המיהירות שלו בהתאם, מה מהירות המאורר?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים ThermalTake Spark 7 - הוא לא ג'נרי : כמו שג'יל אמר, תוציא את הסינק, תנקה את המשחה ומרח אותה מחדש - לפי ההוראות במדריך שבאתר. המאוורר בעוצמה מלאה? איזה קירור יש לך במארז? - טמפ' של הלוח?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר גנרי אלקזה טמפ' בעבודה RPM 4500 (לא על HIGH כי אני רוצה לשמור על שפיות, למרות שאין כמאט הבדלים בטמפ')נ.בעד כמה שידוע לי לא ניתן לשרוף P4 (אולי חוץ מ VCORE מוד עצבני ביותר) - יש לו הגנה שמאיטה אותו
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר זהו, שאני לא רוצה למרוח עוד משחה אם אני לא יודע בוודאות שזה פשוט התקנה לא נכונה (חומר יקר)יש לי 5 מאוורים במארז (XASER II) והלוח תמיד ב 25C
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים המשחה זה לא סיפור יקר עכשיו תגיד לי היכן קנית את ה spark כי אני גם רציתי לקנות ואף הזמנתי אותו מ PCH אבל בסוף הם אמרו שחסר במלאי ולא ידוע עם בכלל יגיע אז קניתי באיזה 47 שקל מאוורר ג'נרי שמגיע עם גריז טרמי וואלה תאמין לי עובד יופי אפילו המאוורר עובר את ה 4000RPM. בכל אופן בנוגע לבעיה שלך אולי לא חברת נכון את ה spark 7 תראה אני למשל שהתקנתי את הגוף קירור ביום שישי בהתחלה לא התקנתי טוב ולמזלי סמתי לב למה ההיתי רגעים ספורים ליפני השריפה שלו אז נתקתי וחברתי כמו זצריך. עכשיו עם אתה אומר שביצעת לו OC אז מן הסתם הטמפרטורות שלו מלתחילה יהיו גבוהות יותר אז תבדוק גם את האיוור והסירקולציה במארז שלך כי גם זה מאוד משפיע.בקיצור תבדוק סירקולציה נתק את ה SPARK נגב את המעבד עם קצת אלכואול יש פדדים כאלו דקיקים שניתן למצור בכל ביית מרחקת ואחר כך אחרי שזה התייבש תמרח את הגריז הטרמי ועל זה תלביש שוב את ה SPARK תוך כדי זה שאתה לוחץ אותו על המעבד שיצור מגע וואקום.בהצלחה.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים זהו, שאני לא רוצה למרוח עוד משחה אם אני לא יודע בוודאות שזה פשוט התקנה לא נכונה (חומר יקר)יש לי 5 מאוורים במארז (XASER II) והלוח תמיד ב 25Cאתה שמת את הסינק+משחה?תגיד איך ביצעת זאת?אם אתה חושב שמפעמיים תיגמר לך המשחה, אז כנראה עשית משהו לא טוב - תעבור על המדריך באתר בכל מקרה.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים chill people, so I haven't heard of it, when you'll be in the army and will have 4 days a month to catch up with all the computer hardware news, we'll see if you won't miss anything.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר טוב אז ככהפירקתי הכל (ניראה לי שלא היה שם מספיק משחה)ניקית עם אציטון (גם מעבד וגם גוף קירור)שמתי משחה על גוף קירור ואז לקחתי משם למעבדניקיתי גוף קירור (בלי אציטון)מרחתי את המשחה על המעבד בצורה אחידה (שכבה די דקה )חיברתי פירקתיהורדתי OC לגמריועדיין טמפ' גבוהות 55 IDLE 44 LOADאני מיואשהאוורור במארז מעולה שאני שם יד בפנים אני מפחד להתקרר (סתם הגזמה)אולי אני ישים שכבה עבה יותר?נ.ב אני לא מפחד שיגמר מפעמייםאבל בכל זאת זה לא הרבה חומר ועולה יותר מידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.