פורסם 2003 ביוני 1422 שנים שמעו שמעתי על הדבר בזה באתר מודינג חדש ואני יודע שהרעיון ישן אבל שמעו אותו.יוצרים בלוק קירור מיים ע"י לקיחת HSF רגיל ומעבירים בו צנרת מנחושת ויש לכם בלוק, הדבר הטוב הוא שיש גם את המאוורר על הHSF מה שנותן אפקט של רדיאטור לקירור נוסף וגם למקרה שהמשאבה מתה.הרעיון שלי הוא לעשות דבר דומה ל SK-7 השאלה שלי אם למישהו יש מידות (חלק עליון תחתון וכו')זה אמור לצאת די טוב.מה דעתכם?
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים קישור לדף המוצר של היצרן http://www.thermalright.com/sk7.html.לדעתי ה SK7 לא יתאים למטרה כזאת מפני שהוא מאוד קטן בבסיסו ולכן לא תצליח להעביר דרכו צינור כך שיתקבל שטח מגע מספיק גדול בין גוף הקירור לצינור. אל תשכח שבמרכז הסינק עובר הקליפס כך שלא נשאר הרבה מקום.יותר הגיוני להלחים את הסינק על גבי גוף קירור מים רגיל ואז לקבל את היתרונות שציינת.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים הוא מדבר על לסגור אותו מכל הצצדים ולהעביר בו מיםזה לא יעבוד עם הSK7 כי כפי שנאמר הקליפס שלו עובר באמצעתחפש דברים שהקליפס תופס את הHSF מהצד
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים לדעתי זה פשוט לא יעבוד, אבל על בסיס מאד דומה אפשר לקחת בלוק דק ולהוריד לו את השכבה העליונה (כמו למשל להוריד לבלוקים של בייטר את הפרספרקס) ולהלחים היט סינק.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=38452;start=0הוא לא התכוון למשהו כזה?
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים משהו כמו heat pipe?אני לא יודע עד כמה זה יהיה יעיל, מכיוון ש ה SK7 בנוי בצורה של מניפה, ולעביר צינור מאיזה חומר שזה לא יהיה, יהיה מוסבך, יצרוך הרבה תיכנון ולדעתי לא יהיה יעיל אם לא יפגע בביצועים.(יש לך SLK 800U שבא עם חורים להברגה ולא עם קליפים)
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר שמים בין המניפות חומר כלשהו ובעזרת מקדחה יוצרים 4 או 5 חורים 2/3 בתחתית 2 מלמלעה שיחוברו ביחד ויראו בערך כמו רדיאטור.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר בדיוק אני מתכנן להשתמש בו גם בכדי לקרר עוד יותר את המיים וגם החום מהסינק יועבר למיים.וגם במקרה חרום של כשל המשאבה יש לך את המאוורר של הסינק
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים זה יעבוד פחות טובשינוי כזה דרסטי בסינק יוריד את הביצועים שלוואני לא רואה איך החום עובר בצורה יעילה מהסינק לצינור המים
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים לפי דעתי זה רעיון מצוין, אם תבצע את זה טוב זה יכול לשפר הרבה.המים יהיו הסינק של המעבד והצלעות קירור יהיו הסינק של המים והמאוורר יקרר את הסינק שמקרר את המים שמקררים את המעבד שבאים קרים מהצנרת לאחר המעבר בראדיאטור. :smoke:נשמע פיצוץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.