עבור לתוכן

מישהו יכול להביא לי מפרט של מחשב בין4000-5000¤ בלי מסך!

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני צריך מפרט בין 4000-5000¤ לא כולל מסך..

אני חושב שעל כרטיס מסך אני אתעקש שזה יהיה רדאון ומעבד amd וכל השאר תמליצו לי אתם אפילו על ספק כח ועל כרטיס קול וכל מה שזה כולל..

ודבר אחרון יש לי שאלךה אם אני קונה נגיד מעבד amd 2000 ואח"כ אני רוצה לשדרג לintel 2400 אני יכול?? או שאני יכול רק אותה חברה??

טוב תודה מראש לעוזרים.. :hi:

פורסם

לאיזה צריכים את צריך את המחשב?

ולשאלתך, זה חייב להיות מאותה חברה.

פורסם

AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 620.82

ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 598.14

Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler 75.43

Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory 442.01

Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 594.92

ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card 1,147.38

DVD-ROM Liteon 16/48 Retail 268.21

Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 157.61

Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 52.22

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case 303.55

Computer Assembly 152.96

סך הכול:4,413.26

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1201.03 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 598.14 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 348.55 ] 1

CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler [ ¤ 62.66 ] 1

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 594.92 ] 1

Video Cards : Powercolor Radeon 9700 128MB DDR Video Card [ ¤ 1523.04 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.22 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail [ ¤ 255.82 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 303.55 ] 1

Subtotal : ¤ 4939.93

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי והמחשב למטרת משחקים בעיקר וגלישה לפעמים...ומאיזה חנות כל אלה?? כי אני מתכוון לקנות בpchardware!..

ובקשר למארז מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה של שני המארזים או שיגיד איפה אפשר לראות תמונות??

תודה מראש.. :hi:

פורסם

מספר הערות:

ממש לא שווה לקנות את 2800. ההבדל בינו לבין 2500 ממש לא שווה 600ש"ח.

אל תקנה Volcano 6 cu כי הוא מאוד רועש 39DB (יש לי אותו ואני סובל ממנו). קח את V7+ או את Vantec AeroFlow VA4-C7040 .

אם אתה לא גיימר אז ההבדל בין 9500PRO של חברה נורמלית ולבין 9700 של power color לא שווה את ה-300 ש"ח.

(ואני אומר זאת למרות שאני מאמין כי ביצויעם של 9X00 לא תלויים בחברה שמייצרת את הכרטיס).

DVD אל תקח LITEON (החברה מצויינת בצורבים לא ב-DVD) ה-AOPEN שהציעו לך מצויין. ואם לא יהיה במלאי אז קח Toshiba.

פורסם

מספר הערות:

ממש לא שווה לקנות את 2800. ההבדל בינו לבין 2500 ממש לא שווה 600ש"ח.

אל תקנה Volcano 6 cu כי הוא מאוד רועש 39DB (יש לי אותו ואני סובל ממנו). קח את V7+ או את Vantec AeroFlow VA4-C7040 .

אם אתה לא גיימר אז ההבדל בין 9500PRO של חברה נורמלית ולבין 9700 של power color לא שווה את ה-300 ש"ח.

(ואני אומר זאת למרות שאני מאמין כי ביצויעם של 9X00 לא תלויים בחברה שמייצרת את הכרטיס).

DVD אל תקח LITEON (החברה מצויינת בצורבים לא ב-DVD) ה-AOPEN שהציעו לך מצויין. ואם לא יהיה במלאי אז קח Toshiba.

טעות יהיה הבדל דיי גדול בין השניים ולא כדאי לקחת 9500 שעולה סביבות ה 1150 ש"ח שיש בעוד 200 ש"ח כרטיס שיציג ביצועים טובים יותר.

פורסם

רק כונני הCD-RW של LiteOn טובים? ועל מה בדיוק אתה מבסס את זה? על השערות? כי ההשערה הזו היא מאוד מטופשת, הרשה לי לציין. כונן הDVD/CD-ROM של LiteOn הוא אחד הטובים. הרבה יותר משתלם מהכונן של AOpen. ההמלצה שלי היא כזו.. ראשית, אלו תיקונים למפרט של ETB, שכן הוא הרבה יותר משתלם בבסיסו מהמפרט של NOX.

לוח-אם- NF7-SL, ורק משום שהתקציב מרשה ומשום שאלו הרבה תוספות בפיצ'רים ביחס לתוספת כספית פעוטה של פחות מ100ש"ח.

זיכרון- PC2700 יספיק לאחד שלא מתכוון לבצע OC. המעבד עובד בFSB של 333MHz ולא ינוצל מעבר לכך. אין טעם ב-400MHz.

כרטיס מסך- תוספת הביצועים של הR9700 תהיה ניכרת ביחס למחיר ומאוד משתלמת. אין שום קשר לחברה של כרטיס המסך, אגב.

קירור למעבד- הV6Cu הוא בסדר גמור ואין צורך במעבר לו.

וחוץ מזה, תתחדש. ;)

פורסם

LITEON (החברה מצויינת בצורבים לא ב-DVD)

רק כונני הCD-RW של LiteOn טובים?

שים לב להבדל: אמרתי ש-LITEON מצויינים בצורבים (כך הם בנו את השם שלהם). לא אמרתי שרק בצורבים.

ולפני שאתה כובת "ההשערה הזו היא מאוד מטופשת" תוודא כי קראת והבנת את מה שכתוב.

פורסם

אין לך מושג על מה אני מדבר, הא? אלו שני דברים שונים. מצד אחד אני מדבר על ההשערה שלך כי אם הצורבים שלהם טובים אז המוצרים האחרים שלהם לא טובים. עד כאן לגבי הסיבה לטפשות שבהשערה. אבל למה זו השערה? משום הסיבה שאתה לא ערכת בדיקת כונני DVD/CD-ROM מקיפה שנכלל בה הכונן של LiteOn ולכן אתה לא יכול לקבוע זאת בוודאות. למה אני עדיין קורא לזו השערה, כשידוע שקיימות השוואות ברשת? משום שההשוואות הן לטובת LiteOn.

בנוגע להברקה שבהבדל הדקדוקי הזה שלך. אתה יודע בדיוק למה התכוונתי ואני כלל לא טעיתי. כשאמרתי שאמרת שהם טובים רק בצורבים, התכוונתי לכך שאתה מבדיל את הצורבים שלהם מכונני הDVD שלהם. אתה ממעיט בהצלחתם ובערכם של כונני הDVD שלהם ובעצם אומר שרק הצורבים שלהם טובים ומומלצים. ובקיצור.. העניין הדקדוקי הזה לא משנה. אתה מוזמן לפנות למורה שלך ללשון ולהווכח בדבר. הנושא הוא העיקרון והדבר הנכון.

והנכון הוא.. כונן הDVD/CD-ROM של LiteOn הוא אחד הטובים, אם תרצה או לא. הוא מאוד מומלץ, בנוסף ל-BenQ. שיתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שהגיב ואין צורך לריב על זה..

בקשר למפרט אני חושב שכמו שאמרתם של ETB יותר משתלם..(ד"א מישהו פה שאל אז המחשב הוא כן למטרת משחקים בעיקר ולכן עדיף לי לקחת את ה R9700)..

אז אני מודה לnike על העזרה ואני חושב שאני אתייחס לשיפורים שהוא הציע כי הם נראים לי הכי סבירים..

דבר אחרון איזה מארז אתם מציעים?? וכמה מאווררים כדאי לי לקנות איתו??

תודה מראש לכל מי שהגיב ויגיב.. :hi:

פורסם

אין לך מושג על מה אני מדבר, הא?

הסיבה לטפשות שבהשערה.

בנוגע להברקה שבהבדל הדקדוקי הזה שלך.

אתה מוזמן לפנות למורה שלך ללשון .

מוזר שמנהל מרשה לעצמו להיתבטא בצורה כזאת, אבל זאת שאלה של חינוך .

ובמוגע ל-DVD שים לב שלא אמרתי שהם לא טובים, אמרתי שהם קנו את השם שלהם בצורבים.

The name Lite-On has become quite well known in the United States lately. They have taken a large chunk of the OEM CD-RW market away from long time players like Plextor and Sanyo.

ולמרות שה-DVD של LITEON בעלי ביצועים יפים, הם ידועים ברעש שלהם. וגם אם יש בעיית קיראה קטנה אחת אז הם קואים את כל הדיסק מאוד איטי. הם גם איטיים בקריאת CD-RW.

פורסם

אבקש שתמנע מהשארת עקיצות בכל הודעה והודעה שלך וציון דברים שאינם קשורים לת'רד או לפורום.

בקשר ל-LiteOn.. אמרת שלא אמרת שהם לא טובים ולאחר מכן נגדת את עצמך בצורה מאוד לא מובנת. קודם אמרת שהביצועים שלהם טובים, אמנם, אך לאחר מכן ציינת שזמני הקריאה והעיקרון הקריאה שלהם מאוד איטי. אל תשכח שאלו שני מכ4 הפרמטרים החשובים ביותר לבחירת כונן DVD. ואגב.. הציטוט שלך לא אומר שוב דבר. הביצועים של כונן הLiteOn עדיין טוב יותר מאחרים. אתה מוזמן לפנות בדבר לפורום 'אמצעי אחסון'.

פורסם

אין לך מושג על מה אני מדבר, הא? אלו שני דברים שונים. מצד אחד אני מדבר על ההשערה שלך כי אם הצורבים שלהם טובים אז המוצרים האחרים שלהם לא טובים. עד כאן לגבי הסיבה לטפשות שבהשערה. אבל למה זו השערה? משום הסיבה שאתה לא ערכת בדיקת כונני DVD/CD-ROM מקיפה שנכלל בה הכונן של LiteOn ולכן אתה לא יכול לקבוע זאת בוודאות. למה אני עדיין קורא לזו השערה, כשידוע שקיימות השוואות ברשת? משום שההשוואות הן לטובת LiteOn.

בנוגע להברקה שבהבדל הדקדוקי הזה שלך. אתה יודע בדיוק למה התכוונתי ואני כלל לא טעיתי. כשאמרתי שאמרת שהם טובים רק בצורבים, התכוונתי לכך שאתה מבדיל את הצורבים שלהם מכונני הDVD שלהם. אתה ממעיט בהצלחתם ובערכם של כונני הDVD שלהם ובעצם אומר שרק הצורבים שלהם טובים ומומלצים. ובקיצור.. העניין הדקדוקי הזה לא משנה. אתה מוזמן לפנות למורה שלך ללשון ולהווכח בדבר. הנושא הוא העיקרון והדבר הנכון.

והנכון הוא.. כונן הDVD/CD-ROM של LiteOn הוא אחד הטובים, אם תרצה או לא. הוא מאוד מומלץ, בנוסף ל-BenQ. שיתחדש.

לא לריב לא לריב חבר'ה כולה כונן DVD , תראה עם הבחור רוצה כונן DVD טוב אז שילך על ה PIONEER או ה TOSHIBA הם נחשבים הכי טובים עם כל הכבוד ל LITE-ON עכשיו עם הוא רוצה כונן למשל זול אז שילך על ה LG שהוא טוב מאוד.

אני אישית נתקלתי במחשב עם כונן DVD של LITE-ON וממש לא התלהבתי מימנו (אבל זאת כבר דעתי האישית).

פורסם
  • מחבר

טוב שוב תודה רבה לכל מי שהגיב..

ובאמת זה לא סיפור גדול כולה כונן dvd, אני חושב שאני יילך על מה שהציעו פה לכונן של LG כי אני מכיר את החברה והמוצרים שלה ואני יודע שרוב עד כל המוצרים טובים..

(-) עכשיו עוד שאלה- בכמה כסף צריך לעלות כונן dvd טוב יחסית??

(-) ושוב כל מה שהביאו פה כולל המפרט של etb מאיפה זה?? כי אני מתככון לקנות בpchardware מפני שהיא מאוד קרובה אלי..

תודה מראש.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים