עבור לתוכן

תקלה בלוח אם ASUS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה!

לאחר אבחון באלימינציה, שכלל החלפת זכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך ומאווררים - הוכחתי מעל לכל רמה של ספק הגיוני, שלוח האם שקניתי לפני שבועיים בניו-יורק לא תקין.

לסקרנים שביניכם אציין שהוא מבצע אתחול/נתקע (כרטיס מסך מפסיק להציג למסך) לאחר 5 שניות (ברוב המקרים) ולעיתים נדירות עד שלוש שעות. אין תלות במערכת ההפעלה - התופעה מופיעה גם בעת צפיה בתפריטי ה-BIOS...

מדובר בלוח אם של ASUS, מודל הפרמיום של P5E3.

יש יבואן בארץ, מבין הרבים, שישתף איתי פעולה בהחלפת הלוח? אני מוכן לשלם "כופר" סביר כדי שיקח אותו תחת חסותו...

או לחילופין, מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון מקורי?

תודה מראש,

ניב

פורסם

אם הBIOS גם נתקע..זה קרוב למדי הלוח אם..

בכל אופן..נסה לעדכן ביוס..יש משהו פיזי על הלוח אם שמעיד על תקלה..קבל מפוצץ ? רכיב שרוף/רופף ?

וקשה לי להאמין שאחד היבואנים ישתף פעולה במחיר סביר..אבל שווה לנסות..

אתה לא יכול לשלוח את זה לחנות שקניתי ממנה את זה ?

פורסם
  • מחבר

יכול לשלוח - אבל זה יקח הרבה טרטור מוח בירוקרטי וזמן... (חודש? חודשיים? ולך תגן על טענות מטענות שונות שאתה לא שם...)

לגבי הלוח - הוא נראה נפלא, שום רכיב לא נפוח או נוזל או מפויח. החשד היחידי שלי הוא שהצד האחורי של הלוח לא נראה כל כך נקי - סימני שאריות מיובשים של נוזלים (מתהליך היצור?) וגם אזורים קצת דביקים למגע... ניסיתי לנקות עם אלכוהול 95% אבל לא חל שיפור. מישהו יודע איפה אפשר להשיג *נוזל* לניקוי מעגלים מודפסים? (PCB) ספריי אוויר לא יעזור במקרה הזה. ובכלל - האם זה מראה נורמלי לצד אחורי של לוח אם חדש?

פורסם
  • מחבר

לא חושב שזה כל כך מצטלם טוב, אבל אני אנסה בהמשך...

פורסם

תצלם באור יום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים