עבור לתוכן

אושר סופית: ישראל תקבל את מטוסי החמקן F35 הראשונה בעולם אחרי ארצות הברית

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3603974,00.html

קצת חדשות טובות ליקראת השנה הקרובה.

הישג נוסף הוא, שאין עוד מדינה בעולם שתקבל את המטוס הזה לפנינו, בהחלט ראוי.

אני כבר לא יכול לחכות להם ! :jump:

פורסם

זה אושר סופית כבר כמה פעמים במהלך השנתיים האחרונות S: (זו גם לא הכתבה הראשונה ב YNET שאומרת ככה, אגב)

אני רוצה לשמוע כבר שיש חוזה, לפני זה הכל שטויות.

פורסם

לחכות למה בדיוק? אתה הולך להטיס אותם?

פורסם
  • מחבר

הלווי ! :smile1::hat:

זה יהיה מגניב ליראות אותם טסים מעל הבית שלי.

פורסם
לפני כחמשיה חודשים אמר בוב טרייס, נציג חברת לוקהיד-מרטין, במהלך ביקור בישראל כי להערכתו אספקת מטוסי F-35 לחיל האוויר תחל בסוף 2013 או בתחילת 2014. הוא אמר כי הרכישה תכלול גם שלושה מטוסי הרקולס שהראשון מבניהם יגיע לארץ ב-2012 וכי בעתיד עשויה ישראל לרכוש עוד שני מטוסי הרקולס.

בדומה לעסקאות קודמות מסוג זה, ישראל תשלב במטוסים טכנולוגיות כחול-לבן לאחר הגעתם לארץ. לדבריו, הרכישה החדשה כוללת גם שלושה מטוסי הרקולס שהראשון מבניהם יגיע לארץ ב-2012. בעתיד עשויה ישראל לרכוש עוד שני מטוסי הרקולס.

עריכה-מילולית-היא-לא-מילה-גסה.

פורסם

בהתחשב שטורקיה מייצרת אותם, וחצי מהעולם בערך השתתף בתוכנית הJSF על מה המהומה?

פורסם

הישג נוסף הוא, שאין עוד מדינה בעולם שתקבל את המטוס הזה לפנינו, בהחלט ראוי.

זה מעודד שהיכולות הצבאיות האוויריות שלנו הולכות להשתפר. אבל מה אתה כל כך מתרגש? אתה תטיס אותם? תראה אותם? אתה חושב שברגע שהם יגיעו נהיה בטוחים לגמרי ושעכשיו אנחנו לא?

פורסם
  • מחבר

אתם כול כך כבדים. כאילו שתגיעו לקבר אלוהים יעניש אותכם כי התלהבתם ממשהו. :s05:

img3.jpg

::)

פורסם

אני חושב שאני נמשך אל המטוס הזה :-*

פורסם

ה-F22 עולה עליו כמעט בכל פרמטר אבל ככל הנראה ארה"ב מתכוונת להשאיר את המטוס הזה אצלה בלבד ולא למכור אותה לאף מדינה, גם לא לבעלות בריתה הקרובות ביותר.

פורסם

כמה כיף שאני הולך לבלות את ה-6 שנים הקרובות שלי בחיל האויר ואני מאמין שיצא לי לראות אחד ואולי אולי לגעת בסרט "אין להוריד לפני המראה" והמבין יבין.. :lol:

אני מאמין שישדרו את המטוס בטלויזיה כשהם יהיו פה וגם יהיו תערוכות ואין מה לדאוג. אם ה-F16 החמודים למינהם כבר איתנו בערך 30 אז גם ה-F35 גם יהיה ככה אלא אם הוא יעשה בעיות.. :smile1:

פורסם

איזה כיף לך שאתה *הולך לשרת 6 שנים בצה"ל* ולראות את המטוס הזה... אני מקנא בך :(

פורסם

גם השש שנים האלה לא יעזרו לו לראות את ה-F22. :lol:

פורסם

בספק גדול גם אם תיגע ב F35 (התכנון לקליטת מטוסים ראשונים הוא 2013/2014 ופרוייקטים כאלה תמיד מתעכבים)

וגם יש כאלה שחולקים על זה שרכישת המטוס כדאית:

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-174922-00.html?tag=11-17-24

פורסם

אפפ... כמה תקלות אני כבר רואה במטוס הזה...... אני רק מקווה להשתחרר לפני שהוא מגיע :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים